Доналд Тръмп и Владимир Путин проведоха телефонни преговори миналата неделя,

...
Доналд Тръмп и Владимир Путин проведоха телефонни преговори миналата неделя,
Коментари Харесай

CNN: 2019 г. стана годината на Путин

Доналд Тръмп и Владимир Путин организираха телефонни договаряния предходната неделя, по време на които съветският водач благодари на американския си сътрудник за съдействието му в битката против тероризма, оповестява CNN. Както означи, разяснявайки тези договаряния, специалистът на канала по интернационалните връзки Дейвид Роуд, 2019 година беше доста сполучлива за Путин във връзка с демонстрацията на мощ - макар неуспехите във вътрешната политика, написа " Поглед инфо ". И както преди малко научихме, президентът на Съединени американски щати отдели време през този празничен сезон, с цел да беседва по телефона с съветския си сътрудник Владимир Путин. Телефонният диалог се организира в неделя сутринта и беше първият диалог от юли насам сред двамата водачи.

Според прессъобщението на Кремъл, Путин изрази признателност към Тръмп за съдействието на Съединени американски щати в битката с тероризма - с помощта на това съдействие, съгласно съветския водач, беше допустимо да се предотврати терористичната офанзива, която трябваше да се организира по време на новогодишните празници. А специалистът по интернационалните връзки на CNN Дейвид Роуд е на директната ни линия. Здравейте, Дейвид, благодаря Ви, че се отбихте. И по този начин, 2019 година завършва, всеки миг ще стартира 2020 година и поглеждайки обратно към миналата година и даже към миналото десетилетие, можем ли да кажем, че тази година беше годината на Владимир Путин, годината на мощните водачи като цяло, само че в частност - точно на Владимир Путин?

ДЕЙВИД РОУД специалист на CNN по интернационалните връзки: Мисля, че що се отнася до демонстрацията на мощ, Путин реализира доста съществени триумфи в Сирия, за което президентът Тръмп му оказа помощ, като взе решение за изтеглянето на американските войски от тази страна. Благодарение на своята доста целенасочена и решителна, както и, съгласно някои, твърда интервенция в Сирия, Путин съумя да покаже Русия като международна мощ и още веднъж да подчертае, че тя има своята роля в близкоизточните каузи. В последна сметка, макар че имам вяра, че съветската стопанска система има доста обилни проблеми и също така започнаха съществени митинги против Путин по време на последните локални избори, само че по-скоро бих се съгласил, че Путин се появи като занаятчия на демонстрацията на мощ през 2019 година по-добре от всеки различен лидер
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР