Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд

...
Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд
Коментари Харесай

Тръмп: Не знам кого искам за свой вицепрезидент на изборите през 2024 г.

Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския сподели, че знае кого желае за собствен вицепрезидент на изборите през 2024 година и задължението му към НАТО ще зависи от метода, по който европейците се отнасят към Съединени американски щати, съобщи Ройтерс и Българска телеграфна агенция.

Лидерът в конкуренцията за номинацията на Републиканската партия Тръмп бе запитан онлайн по време на предизборна демонстрация в град Де Мойн от водещите на телевизия " Фокс нюз " кого обмисля като собствен претендент за вицепрезидент.

" Не мога да ви кажа това в действителност. Имам поради, че знам кой ще бъде ", сподели Тръмп пред събралите се гласоподаватели републиканци в Де Мойн, столица на американския щат Айова, пет дни преди първите в страната партийни събрания за президентската номинация в този щат от Средния Запад.

Тръмп бе запитан също и за позицията му във връзка с НАТО - въпрос, който последва вчерашното разобличаване, че до момента в който е бил президент, той е споделил на висши европейски чиновници, че Съединени американски щати в никакъв случай няма да оказват помощ на Европа, в случай че тя бъде нападната.

" Зависи дали се отнасят с нас както би трябвало ", сподели някогашният американски президент, когато бе запитан за уговорката му към НАТО.

" Вижте, НАТО се възползва от нашата страна. Европейските страни се възползваха ", добави Тръмп.

По време на първия си мандат от 2017 година до 2021 година Тръмп неведнъж влизаше в спор с обичайните си съдружници по въпроси, свързани с търговията и разноските за защита, отбелязва Ройтерс.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР