Доминик Тийм, Феликс Оже-Алиасим и Арина Сабаленка са едни от

...
Доминик Тийм, Феликс Оже-Алиасим и Арина Сабаленка са едни от
Коментари Харесай

Тийм, Оже-Алиасим и Сабаленка в четвъртфинали от АТР и WTA: Коментирайте днешните мачове


Доминик Тийм, Феликс Оже-Алиасим и Арина Сабаленка са едни от огромните имена, които ще следим в деяние в петък. Последният работен ден от седмицата обичайно е отдаден на четвъртфиналите на огромните шампионати.

Най-рано тенисът стартира в Хихон. В 13 часа българско време Доминик Тийм излиза против Франсиско Серундоло. След това поставеният под №1 Андрей Рубльов ще има мъчно затруднение в лицето на Томи Пол.

В по-късните часове ще гледаме Артур Риндеркнеш и локалната суперзвезда Пабло Кареньо-Буста, а за край е завладяващият дуел сред Анди Мъри и Себастиан Корда.

Във Флоренция Майкъл Имер и Роберто Карбайес Баена дават началото в 14 часа. Впоследствие са дуелите Александър Бублик – Джей Джей Улф и Лоренцо Музети – Макензи Макдоналд, а не преди 22 часа последният четвъртфиналист ще бъде избран всред Феликс Оже-Алиасим и Брендън Накашима.

В 14 часа стартират и мачовете от WTA 250 шампионата в Клуж, където ни чакат дуелите Бондар – Потапова, Ниймайер – Паолини, Блинкова – Калинина и ПАризас-Диас – Уан.

Вечерта ще имаме опцията да се насладим и на дуелите в топ 8 на WTA 500 шампионата в Сан Диего. Дона Векич и Арина Сабаленка ще слагат началото, следвани от американките Джесика Пегула и Медисън Кийс.  В ранните часове на съботния ден е суперсблъсъкът сред Ига Швьонтек и Коко Гоф.

Интересни мачове с българско присъединяване ще има и през днешния ден в Созопол. При мъжете Александър Лазаров и Александър Донски излизат един против различен, а Янаки Милев ще опита да доближи до първия полуфинал в кариерата си като за задачата би трябвало да победи поляка Мартин Павелски. При дамите Даря Шаламанова ще срещне туркинята Зейнеп Сонмез.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР