Домът, в който е израснал Джордж Харисън, отива на търг,

...
Домът, в който е израснал Джордж Харисън, отива на търг,
Коментари Харесай

Продават дома от детството на Джордж Харисън

Домът, в който е израснал Джордж Харисън, отива на търг, оповестяват от Omega Auction. Предполага се, че къщата, която е в предградието Спийк, на 8 благи от Ливърпул, ще доближи цена от 200 000 лири, написа life.dir.bg. Аукционът ще се организира на 28 септември. Наблизо има летище, регионът се обслужва добре от публичния превоз и локалните улеснения включват супермаркети, паркове, се споделя в офертата за преимуществата на парцела.

Семейството на китариста заживява там през 1950 година, когато Джордж е на 6 и прекарват 12 значими и щастливи години, преди да се реалокират през 1962 година През този интервал къщата се трансформира в постоянно място за подготовки на The Quarrymen, а по-късно и The Beatles. Има доста фотоси на Джордж и съучениците му вътре и отвън парцела. Това би била добра инвестиция, сегашният притежател купил къщата през 2014 година, а от този момент цените на жилищата в региона са се повишили с 20%, споделят от аукциона.

Това е необятен фамилен дом с 3 спални, кулоар, хол, кухня с столова, градина. Запазен е огромен кухненски долап, който е принадлежал на семейство Харисън, непокътнати са порти, не са пипани плочките в банята от времето на китариста.

От Omega Auction споделят, че ще търгуват още непознати, нечувани изявленията на Джон и Йоко и звукосаписни ленти на албуми, общо 400 лота.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР