Домът на президента на Пари Сен Жермен Насер Ал-Келайфи бе

...
Домът на президента на Пари Сен Жермен Насер Ал-Келайфи бе
Коментари Харесай

Полицията претърсва президента на ПСЖ

Домът на президента на Пари Сен Жермен Насер Ал-Келайфи бе претърсен в сряда вечер поради обвинявания в похищение и изтезаване в Катар на лобист от френско-алжирски генезис, заяви Агенция Франс Прес, като се базира на свои източници.

" Съдията изиска информация и спомагателен достъп, като всичко му бе обезпечено при цялостна бистрота и съдействие с управляващите през цялото време ", съобщи представител на президента на ПСЖ.

Един от юристите на Ал-Келайфи отхвърли да разяснява случая.
 Босът на ПСЖ: Невъзможно е Мбапе да си тръгне гратис!
Босът на ПСЖ: Невъзможно е Мбапе да си тръгне гратис!

" Та той е най-хубавият футболист в света "

Обискът бе изработен от правосъдната полиция, откакто в края на януари 42-годишният лобист Тайеб Бенабдерахман подаде тъжба. Той се оплаква от ареста си в Катар през януари 2020 година, където се е открил три месеца по-рано. Той твърди, че е бил унизен и разпитван в продължение на шест месеца за документи, с които е разполагал и които са компрометирали шефа на ПСЖ. На него му е било позволено да панусне Катар през ноември 2020 година, откакто подпише протокол за конфиденциалност, който не му разрешава да разкрие наличието на тези документи.

Миналата седмица бе претърсен и офиса на смета на седми регион в Париж Рашида Дати, която е някогашен министър, по отношение на тази спекулация.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР