Домът на актуалната ни най-красива омъжена жена - Валери Стефанова

...
Домът на актуалната ни най-красива омъжена жена - Валери Стефанова
Коментари Харесай

Ето я Мисис България Вселена Валери Стефанова навръх 8 март

Домът на настоящата ни най-красива омъжена жена - Валери Стефанова се трансформира в същинска цветна градина единствено в границите на няколко часа на този 8 март. Още от ранни зори хубавицата била сюрпризирана от мъжа си с богата кошница с цветя, а в границите на целия ден непредвидените изненади изниквали една след друга за нея.

Брюнетката, която в края на предходната година изненада всички, като сподели диплома по престъпно право от Англия, не пропусна да се щракне с красивите букети, с които бе отрупана, и да ги покаже в профила си в обществените мрежи.

Мъжът до Валери Стефанова сигурно я обожава, тъй като я кара да се усеща съвсем като принцеса освен в празничните дни. Тя постоянно получава непредвидени изненади, на които не крие, че доста, доста се радва.

Припомняме, че при започване на годината той я изненада, без мотив, и с пътешестване до остров Яс в Дубай, където двамата участваха на съревнование от Гран при, което следиха непосредствено от терасата на първокласната си хотелска стая.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР