Домашният социален патронаж в Бургас добавя още една нова мобилна

...
Домашният социален патронаж в Бургас добавя още една нова мобилна
Коментари Харесай

Домашният социален патронаж в Бургас предоставя и фризьорски услуги в дома на потребителите си

Домашният обществен патронаж в Бургас прибавя още една нова мобилна услуга за своите консуматори – подкастряне, а за мъжете и бръснене. Новата услуга е в отговор на многочислени запитвания за обезпечаване на коафьор и бръснар по домовете на възрастните хора, които са мъчно преносими.

Извършването на услугата мобилен коафьор и бръснар ще бъде в дните петък, събота и неделя целодневно, а в понеделник, вторник, сряда и четвъртък след 18.00 часа. Всеки консуматор, искащ да употребява новата услуга на Държавно стопанско предприятие, би трябвало да позвъни за записване на тел.: 056 813 463 или 0878 561 466.

Домашен обществен патронаж Бургас извършва редица обществени услуги за своите консуматори по домовете, включително и посещаване от рехабилитатор. В тази връзка Социалния патронаж търси да назначи още един рехабилитатор за услугата " Патронажна грижа “. В сегашния миг в услугата работят петима рехабилитатори, само че това е незадоволително за многочислените искащи да употребяват услугата, която се предлага гратис от Домашния патронаж.

Свободни позиции има още за обществен помощник по направление " Асистентска поддръжка “. Все повече хора се нуждаят от грижа в домашни условия поради ангажираността на околните. В сегашния миг асистентите обгрижват 320 възрастни хора и лица с увреждания, само че към момента има подадени заявки от нуждаещи се хора от грижа, за които няма чиновници, които да ги обслужват.

Документите, които са нужни за кандидатстване, са заявление по пример и автобиография по пример. Документите се подават на адрес: гр. Бургас, ул. " Иван Богоров " 20, Домашен обществен патронаж Бургас.

Освен това, Домашен обществен патронаж предлага на своите консуматори и екскурзия до Зоопарк Бургас на 10 юни. Предвиден е обяд в с. Лъка с проведена културна стратегия. Всеки консуматор на Държавно стопанско предприятие, който желае да се включи в екскурзията, може да се запише до 07 юни на адрес: гр. Бургас, ул. " Иван Богоров “ № 20.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР