Домашните маски за лице, коса, тяло и др. са все

...
Домашните маски за лице, коса, тяло и др. са все
Коментари Харесай

Здрава и бляскава кожа – рецепти със зехтин и рициново масло

Домашните маски за лице, коса, тяло и други са към момента на мода и огромна част от дамите залагат на тях. С натуралните съставки се реализират в действителност положителни резултати, даже и по-бавно. Зехтинът и рициновото масло имат в действителност ефикасни свойства и са неизменими съставни елементи от редица домашни маски за коса. Те могат да се употребяват както настрана, по този начин и в чудесни комбинации. Днес ще ви представим няколко предписания с тези съставни елементи за здрава и блестяща коса. Нека ги забележим:

Зехтин
 Сбогувайте се с мазната кожа, с тези домашни маски за лице! Сбогувайте се с мазната кожа, с тези домашни маски за лице!
Мазната кожа може да бъде извънредно изтезание, досадно и настойчиво, което да ни тормози и лимитира от доста неща. Но тя елементарно може...

Зехтинът с изключение на за подправяне на салатки и ястия, е потребен и за нашата коса. Той е по-подходящ за изсъхнал скалп, защото омазнява косата в допълнение, само че пък доста я заздравява и прави косъма ослепителен. Преварете 100 мл зехтин и го намажете върху скалпа и по дължината. Увийте с забрадка косата си и постойте по този начин най-малко 30 минути, а в случай че е допустимо – и по-дълго. След това измийте косата си с шампоан, а останалия зехтин съхранявайте в ледник до идната терапия. Разделете 100-те мл за няколко маски.

Рициново масло

100% чисто студено пресовано рициново масло работи в дълбочина и удобно на косата ви, като я подхранва и освежава. Намажете скалпа и косата си с него, увийте с забрадка и пренощувайте по този метод. На сутринта измийте добре косата си, защото маслото я кара да наподобява по-мазна.

Комбинация
 Рецепти за есенна маска с тиква за блестяща кожа Рецепти за есенна маска с тиква за блестяща кожа
И ето, че още веднъж пристигна сезонът на по този начин обичаната тиква. Нейната приложимост е обширна, с изключение на като съставен елемент и съществена съставна част за редица яс...

Тези два съставния елемент работят добре и сами по себе си, само че в композиция и с други артикули са още по-ефективни и резултатите са налице за по-кратък интервал от време. За оптималната изгода, хидратиране, укрепване и поддържане на косъма, направете маска от няколко продукта:

Маска за коса от зехтин и рициново масло

Най-класическото подготвяне на тази маска е посредством смесването на 1 супена лъжица зехтин и същото количество рициново масло. Ако косата ви е прекомерно гъста, използвайте и малко повече количество. Нанесете върху скалпа и по дължината на косата си, може да увиете с забрадка и да престоите най-малко 30 минути с маската. Преди измиването на косата е целесъобразно да избършете косата си с кухненска хартия, с цел да редуцирате омазняването. За оптимални резултати правете маската си един път седмично.

Към тези две съставки може да добавите и разнообразни типове етерични масла по отношение на потребностите и желанията ви – кокосово масло, масло от жожоба, масло от чаено дърво и други Отделяйте задоволително време за престояване с маската и измивайте косата си щедро по-късно. Веднага ще забележите блестящите резултати. Косата ви ще бъдя здрава и сияйна!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР