Домашен крем брюле с шоколад, който се разтапя в устата

...
Домашен крем брюле с шоколад, който се разтапя в устата
Коментари Харесай

Това Е Най-Добрата Рецепта За Фантастично Крем Брюле С Шоколад! Става Много Бързо! Ето Видео!

Домашен крем брюле с шоколад, който се разтапя в устата

Трябват ни пет яйца, половин чаша захар, две чаши сметана, 90 грама шоколад, половин лъжичка ванилия и малко кафява захар.

Разбийте жълтъците на яйцата с една четвърт чаша захар. Останалата захар и сметаната се разбъркват, а след това се слагат на котлона, до момента в който закъкрят и се оставят там на слаб огън.

Като не спирате да бъркате, прибавете настъргания на ситно шоколад в сметаната. Продължете да разбърквате за известно време, а след това тази примес бавно я прибавяме към сместта с жълтъците, дружно с ванилията.

Вземете огнеупорни формички, които поставяте в тава със сипана в нея топла вода – водата би трябвало да стига до половината от височината на формичките. След това слагаме тавата в авансово загрятата на 150 градуса фурна за към час или до момента в който забележим, че кремът се е стегнал.

Когато са към този момент подготвени, ги изваждаме от фурната и оставяме да изстинат, а най-после ги слагаме в хладилника за минимум шест часа, с цел да се охлади добре кремът и да се стегне напълно, написа topactualno.com.

Преди да сервираме нашия домакински крем брюле с шоколад, поръсваме от горната страна всяка формичка с кафява захар като преди този момент сме я загряли на слаб огън на котлона, с цел да се разтопи. Да ви е доста вкусно!
Tags: ОЩЕ ТОП РЕЦЕПТИДЕЛИКАТЕСИВКУСНО
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР