Домакинските мачове на Англия на Евро 2020 това лято ще

...
Домакинските мачове на Англия на Евро 2020 това лято ще
Коментари Харесай

По 22 500 зрители на Уембли на Евро 2020

Домакинските мачове на Англия на Евро 2020 това лято ще се играят пред 22 500 почитатели, оповестява The Times.

Британското държавно управление към този момент разгласи тестови събития за последователното завръщане на последователи по трибуните и домакинските дуели на „ трите лъва “ на Европейското състезание на „ Уембли “ са със специфичен статут. В среща в четвъртък, Футболната асоциация е декларирала пред УЕФА, че срещите на англичаните с Хърватия, Чехия и Шотландия ще се играят пред 25% потенциал на стадиона.

Бройката от 22 500 почитатели е над двойно повече от лимита от 10 000, който държавното управление на Англия наложи като част от своята пътна карта за рестрикции в страната. Англия приема Хърватия на 13 юни, Шотландия на 18 юни и Чехия на 22 юни. "Уембли " ще одобри и полуфиналите и финала на европейското състезание.

Шотландия се чака да последват образеца на „ трите лъва “, като 25% напълнен потенциал ще има и за мачовете на „ Хемпдън Парк “.

УЕФА съобщи предишния месец, че всички градове домакини би трябвало да подсигуряват наличието на фенове по стадионите си, в противоположен случай срещите ще се проведат на други уреди.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР