Домакинът Камерун записа лесна победа над Гамбия с 2:0 и

...
Домакинът Камерун записа лесна победа над Гамбия с 2:0 и
Коментари Харесай

Ясен е първият 1/2-финалист на КАН! Нов в Левски отпадна с жълт картон

Домакинът Камерун записа лесна победа над Гамбия с 2:0 и по този метод се трансформира в първия полуфиналист на тазгодишното издание на Купата на африканските народи. За Гамбия с 85 минути игра се отличи футболистът на Ноа Сонко Сундберг.
Новото попълнение на " сините " стартира като титуляр и се оказа първият футболист на терена, който получи публично предизвестие. Още в 21-ата минута Сундберг бе маркиран с жълт картон от основния арбитър на срещата.
Камерун тотално надигра своя конкурент и имаше голямо предимство при опитите за гол, където Гамбия имаше едвам... два. Освен това притежанието на топката също бе в интерес на домакина. По всеки един параграф той съумя да има превъзходство.
В воин за отбора се трансформира нападателят на Олимпик Лион Карл Токо Екамби. Той вкара две попадения за своя тим, като и двете паднаха през второто полувреме и това се оказа задоволително.
На идната фаза Камерун ще има надалеч по-сериозно затруднение, защото на полуфиналите ще срещне спечелилият от четвъртфиналната двойка сред Египет с Мохамед Салах и Мароко. Двата отбора играят един против различен на следващия ден, неделя, 30 януари, като срещата ще стартира в 17:00 часа българско време.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР