Документалният филм на Ливърпул за последния сезон на Юрген Клоп

...
Документалният филм на Ливърпул за последния сезон на Юрген Клоп
Коментари Харесай

Големите платформи наддават за филма на Ливърпул с Юрген Клоп

Документалният филм на Ливърпул за последния сезон на Юрген Клоп отпред към момента не е платен от нито една платформа за стрийминг. Дискусиите сред страните не престават, като се чака филмът да съдържа осем епизода и да започва излъчването си през август 2024-а година, когато би трябвало да стартира и новия сезон във Висшата лига.

Очакванията на продукцията са лентата да генерира осемцифрена сума доходи, като Disney+ се счита за любимец да излъчи документалната поредност, само че към момента нищо не е материализирано публично.

Филмът е продуциран от фамилия Шепърд, като в борда взе участие някогашния притежател на Нюкасъл – Фреди Шепърд. Също по този начин част от екипа са Джулиан Бърд и Артур Ландон. Една от най-хубавите подиуми, снимани досега е от финала за Карабао Къп, извоюван против Челси, откакто камерите са били позволени на „ Уембли “, както и в съблекалнята на мърсисайдци след триумфа за националната купа.

Това е било категорично предпочитание на продукцията, защото Клоп постоянно е желал да няма камери към него и тима му в съблекалнята.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР