Доколкото разбрах, спецпрокуратурата е поискала всички камери за видеонаблюдение в

...
Доколкото разбрах, спецпрокуратурата е поискала всички камери за видеонаблюдение в
Коментари Харесай

Депутат от ПП: Няма да се случи нищо опасно, ако се закрие спецправосъдието

Доколкото разбрах, спецпрокуратурата е поискала всички камери за видеонаблюдение в Министерски съвет. Надявам се, че са поискали записите за времето, в което господин Васил Божков е посещавал тази постройка с избрана цел. Ако обаче се касае за интервал от през днешния ден, то тогава е ясно за всички адвокати, че налице е някакво висящо досъдебно произвеждане, за каквото аз обаче не съм чувала да има. Това съобщи в изявление за " Денят онлайн " по Nova News националният представител от " " Рена Стефанова във връзка днешната акция на спецпрокуратарата в ДАНС.

По отношение на самото закриване на спецправосъдието Стефанова уточни, че не вижда смисъл от неговото битие, в случай че от основаването си до през днешния ден не е бил наказан нито един знаков политик или магистрат.

Тя увери, че няма да настъпи безпорядък, както настояват опозицията и основният прокурор.

Хаос няма да се сътвори, тъй като в наредбите на закона ясно е написано какво се случва с делата, помислено е за всичко, каузи няма по какъв начин да се изгубят. Всички производства не престават, никое няма да бъде спряно или да стартира отначало, акцентира Стефанова.

Народният представител напомни, че преди основаването на спецправосъдието делата се разглеждаха от редовите прокуратури и съдилища.

Имаше си задоволително можещи и знаещи прокурори и съдии. Няма да се случи нищо рисково, в случай че се закрие спецправосъдието, безапелационна бе Рена Стефанова.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР