Докато се радвахте на нерегламентирани записи, които се опитваха да

...
Докато се радвахте на нерегламентирани записи, които се опитваха да
Коментари Харесай

Борисов: Съдебната реформа зависи само от ГЕРБ

" Докато се радвахте на нерегламентирани записи, които се опитваха да създадат и да съборят законно държавно управление преди две години - по същия метод в този момент се ползва същия сюжет върху обединението ПП-ДБ ", това съобщи пред публицисти Бойко Борисов в Народното събрание.На мен особено няма да ми повлияе за наличието на записите, с които се чака по-късно през днешния ден депутатът от ПП-ДБ Радостин Василев да запознае обществеността.

" Това обслужва доста, доста разнообразни ползи, които не желаят България да се стабилизира. Аз не знам какво знае Кирил Петков. Не мога да разясня. На негово място аз нямаше да разясня. Това е нечистоплътие - нерегламентирано, нелегално. Службите са доста общо разбиране и господин Петков би трябвало да знае това. Не може да се поставят под общ знаменател ", сподели още Борисов.

" Някой щял да ме изпира. Мен ме изпира единствено народът. Мен ме интересува какво гласоподават хората. Видяхте по какъв начин престанаха да приказват за кюлчета и шкафчета. Целта беше да ме омаскарят и да се срине страната, добави ръководителят на партията, която получи най-вече гласове на последните парламентарни избори ", добави водачът на Герб.

" Близко сме до това да се сформира държавно управление ", съобщи Борисов.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР