Докато преминали на кръстовище, колата на младежите се сблъскала с

...
Докато преминали на кръстовище, колата на младежите се сблъскала с
Коментари Харесай

Трагедия. Трима Българи Загинаха В Адска Катастрофа Във Великобритания

Докато минали на кръстовище, колата на младежите се сблъскала с микробус. Няма изясненост по какъв начин тъкмо се е случила злополуката и кой от участниците в ппътното произшествие е отговорен. Емигранти описаха, че момчетата са били наети от наш съотечественик, който живеел в Англия.

Работели са във плантация за моркови, само че не са били берачи, а бачкали в завод, където сортирали зеленчуците. По неофициална информация те са към 25-годишни и били в Англия от няколко месеца. Отишли там, с цел да изкарат пари. Това е втора покруса с родни гурбетчии за по-малко от месец.

В края на февруари трима българи починаха в жестока злополука в Германия. Мъжете бяха на 19, 28 и 31 години. Мелето стана по път В-236 сред немските градове Ленхаузен и Финентроп, провинция Северен Рейн-Вестфалния. Сблъскаха се карано от земляк „ Ауди “ и БМВ, ръководено от 59-годишен локален гражданин. Тримата пътуващи в аудито, което е взето на погашение, починаха на място., Шофьорът на другата кола беше откаран в болница
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР