Докато по-голямата част от крипто пазара се опитва да възстанови

...
Докато по-голямата част от крипто пазара се опитва да възстанови
Коментари Харесай

Биткойн: Да очакваме ли нов исторически връх?

Докато по-голямата част от крипто пазара се пробва да възвърне загубите, претърпени по време на предходния спад, Биткойн (BTC) не се показва по-различно.

Крипто специалистите обаче са съгласни, че може да се чакат още растежи на цените, може би даже нов исторически връх (ATH).

Всъщност, крипто анализатор, прочут като “ ” съобщи, че идната цел за Биткойн може да бъде $46,000, въз основа на линейната графика, която показва сходно следене в интервала сред 2018 година и 2021 година, съгласно разбора, споделен на 15 септември.

По-рано крипто специалистът предвижда, че флагманската криптовалута ще стане очевидец на параболично рали и може би даже ще доближи нов връх, заявявайки, че Биткойн в никакъв случай не е губил своя път и че новият ATH на Биткойн се заражда в този бичи пробег след разклащането.

Освен това, в най-новата обява в обществените медии той акцентира, че $30,000 ще бъдат основа за излитането на Биткойн към новия ATH. По-конкретно, както специалистът изясни:

В същото време известният специалист по крипто търговия Майкъл ван де Поуп акцентира, че Биткойн може да е подготвен да стартира бичия цикъл, в случай че се задържи над 200-седмичната експоненциална пълзяща междинна (ЕМА), и би трябвало да се задържи над това равнище, потвърждавайки, че това е най-хубавият интервал от цикъла, за акумулиране на алткойни.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР