Докато Общинският съвет прави комисия по избор на титуляр Временният шеф

...
Докато Общинският съвет прави комисия по избор на титуляр
Временният шеф
Коментари Харесай

Четете в Марица: Данъците на пловдивчани не бива да отиват...

Докато Общинският съвет прави комисия по желание на титуляр

Временният началник на Онкото в трети опит да похарчи 6 млн. лв.

Временният шеф на КОЦ-Пловдив доктор Тихомир Дерменджиев прави трети опит да откри снабдител за нов линеен ускорител, откакто предходните две поръчки се провалиха. Той е стартирал процедурите по събиране на предложения за техниката с горен предел 6 млн. лв. с Данък добавена стойност. По-голямата част от финансирането е безлихвен заем по стратегия " Джесика ".

Обрати на общинарите по проблема доведоха до подозрения за лобизъм и нечисти ползи у дефинира политически кръгове към договорката за линейния ускорител и метода на финансирането й.

" Бизнесът за Пловдив " с остра позиция

Данъците на пловдивчани не трябва да отиват в транспортните компании

Сдружение „ Бизнесът за Пловдив “ излезе с остра позиция за проблемите с превоза в града. То се афишира срещу обезщетенията от 3 млн. лева за превозвачите, до момента в който не бъдат изведени на ярко плановете и точните разбори за разноските и приходите по предоставяната услуга. Аргументът им е, че парите на данъкоплатците не трябва да бъдат пилени, изключително във време на рецесия. От сдружението от дълго време упорстват за основаване на общинско дружество, по модела на Варна, Бургас и Стара Загора.

Политологът Христо Панчугов:

Флиртът вляво и вдясно може да провали Радев

Служебните министри Петков и Василев ще намерят елементарно политически обединения, които ще ги поддържат. Нямаме обаче разбиране какви са визиите на тези хора за бъдещето на страната.

На президента Румен Радев ще му е доста по-трудно да води тази имагинерна политика на митинга, която събираше и леви, и десни. Това може да му изиграе неприятна смешка, съобщи за „ Марица “ политологът Христо Панчугов.

Партиите, които нямат ослепителен кандидат-президент, ще търпят вреди в парламентарния избор. В идващия парламент може да забележим тройна коалиция - на ГЕРБ, Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи, счита специалистът.

След опустошителната градушка

Розино се изнася на гурбет в Испания

Сезонните служащи, които до неотдавна прибираха реколтата от пипер в полетата на Ръжево Конаре, Дълго поле и Калояново, търсят прехранване другаде след опустошителната градушка, която се стовари там на 29 август. Хората, които останаха без работа, са най-вече от Подбалкана - Розино, Климент, Баня. Малка част от тях след ​стихията се пренасочват към градини в Карловско. Други пък ще търсят прехранване в Европа.

Над двеста роми от Розино към този момент се насочат на гурбет в Западна Европа – ще берат грозде в Испания и Франция.

Мис България усили балкона с 375 кубика

Мис България 2020 Венцислава Тафкова внезапно усили балкона. Пловдивчанката си постави 375 кубика силикон в гърдите, което незабавно впечатли феновете й.

" Реших да го направя за свое лично самочувствие и тъй като ми се постановяваше. Свалих доста килограми и трябваше да си направя промяна на бюста “, изясни миската.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР