Докато обсъждаха промените в Закона за чужденците депутатите изпитаха остротата

...
Докато обсъждаха промените в Закона за чужденците депутатите изпитаха остротата
Коментари Харесай

Депутатите поспориха как гласуват хората и маймуните

Докато обсъждаха измененията в Закона за чужденците депутатите изпитаха остротата на своето сладкодумство. Повод за острите реплики стана изявление на Надя Клисурска от Българска социалистическа партия и отправена имитация към нея от водещия съвещанието Валери Симеонов. След репликата на Симеонов друга алена депутатка - Анна Славова, се закани да му изиска оставката от името на дамите в Народното събрание, написа " 24 часа ".

Клисурска остро подлага на критика предложенията на ръководещите и на патриотите и разгласи, че лявата група няма да поддържа измененията в закона . Често ми се коства, че огромна част от депутатите не схващат какво гласоподават и това демонстрира пренебрежение към жителите, сподели тя и Симеонов й направи първа забележка да съблюдава положителния звук.

В отговор Юлиян Ангелов я подлага на критика, че алените депутати няма по какъв начин да гласоподават, тъй като не са в пленарната зала. Явно сте заети с партийните си драми , допусна той.

" Групата на Българска социалистическа партия не вижда смисъл да седи в зала и да гласоподава сходни оферти . Групата на Българска социалистическа партия сега гласоподава с краката , тъй като това, което ни се предлага, качеството на българското законодателство и придатъкът на изпълнителната власт, в който всички ние се превърнахме, делегитимират това Народно заседание доста от дълго време ", отвърна му Клисурска.

По думите й, това било отправено съответно към болшинството.

Само не можах да схвана по какъв начин гласувате вие с краката, това малко маймуна може да го направи това нещо, човек мъчно , незабавно се включи в разногласието Симеонов от председателската естрада.

Думите му провокираха Анна Славова от Българска социалистическа партия. " Не за първи път си позволявате от тази естрада да унижавате дамите депутатки ", подлага на критика тя Симеонов.

Славова, която е от Българска социалистическа партия, даде за образец, че преди две седмици направил същото с Милена Дамянова от ГЕРБ и сътрудниците й не станали да я защитят .

" Уважаеми господин ръководител, в случай че още един път си позволите да унижите дама, персонално аз ще предизвиквам настояването за вашата оставка от името на дамите депутатки ", съобщи Славова.

В отговор Симеонов сподели: " По никакъв метод не съм се опитал да обидя или унизя уважаваната от мен госпожа Клисурска . Просто обърнах внимание върху изрази, които унижават всички депутати. Беше казано от трибуната, че депутатите от Българска социалистическа партия гласоподават с крайници. Това е обидно към тях и аз просто влязох в опцията си на водещ. "
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР