Докато някои хора изразяват притеснения относно липсата на регулации и

...
Докато някои хора изразяват притеснения относно липсата на регулации и
Коментари Харесай

Какво показват статистическите проучвания за Blockchain технологията?

Докато някои хора показват терзания по отношение на неналичието на регулации и стандарти към Blockchain технологията, по-голямата част от бизнеса към този момент са поели по пътя на внедряването на технологията по един или различен аспект, с цел да подобрят своята успеваемост, като тази информация се удостоверява и от две самостоятелни професионални изследвания. Първото от тях е дело на PwC (PricewaterhouseCoopers) а второто – на Deloite. Те демонстрират, че по-голямата част от интервюираните компании към този момент имат внедрени софтуерни планове, а от другите всяка трета компания има план, който е в развой на разработка.

Докладът на PwC обгръща 600 интервюирани членове на управленията на компании от друг размер. Според изследването на PwC 84% от запитаните дават отговор, че техните са интензивно участващи във внедряването на Blockchain, като от тях: 20% са във фаза на изследване, 32% са във фаза на deploy, 10% технологията е внедрена пилотно, 15% поддържат така наречен „ production blockchain ledger ” и едвам 7% са паузирали своите планове.

Според изследването на Deloite, резултатите от извършеното допитване демонстрират 74% виждат „ добра бизнес опция “ в технологията, а 34% от запитаните дават отговор, че към този момент имат blockchain план в разработка, 41% - че имат план в развой на deploy, който ще започва в границите на идващите 12 месеца. Източник: softuni.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР