Докато не се изяснят между участниците в сглобката най-вероятно ултимативното

...
Докато не се изяснят между участниците в сглобката най-вероятно ултимативното
Коментари Харесай

Георги Ганев притеснен, че може да влезем в 2024 г. без приет бюджет

Докато не се изяснят сред участниците в сглобката най-вероятно ултимативното държание на ГЕРБ ще продължи. Това значи, че можем да влезем в новата година без бюджет. Това съобщи пред Българска национална телевизия депутатът от ПП/ДБ Георги Ганев.

Той акцентира, че сред приемането на първо четене и окончателното приемане на бюджета могат да минат 2 седмици, в случай че се бърза. Нормално това лишава 5-6 седмици, разясни националният представител. Няма да е съдбовно да стартираме 2024 без бюджет, само че няма да е прелестно за общините. Те не могат да одобряват своя бюджет преди държавния, добави Ганев.

Според него президентът няма желание да оказва помощ България да има естествен бюджет на време . е забавно какви ще са причините му за това. Той може да тупа топката дълго време, само че ветото може да бъде преодоляно бързо.

По думите му в Бюджет 2024 са включени редица десни ограничения. Планираното преразпределение през страната понижава. Искаме Данък добавена стойност да се върне на 20% за всички. Не се усилва нито един налог, разясни депутатът.

Ганев уточни, че би било добре да не се възнамеряват приходите с прекомерна самонадеяност, че ще бъдат преизпълнени.

По отношение на " Лукойл " той съобщи, че няма по какъв начин  от 1 януари. Той посочи, че това предложение е бил отхвърлено неотдавна и то може да бъде импортирано още веднъж едвам след 3 месеца.
 Тук имаме проблем - Денков сюрпризиран от агресивността на ГЕРБ
Тук имаме проблем - Денков сюрпризиран от агресивността на ГЕРБ

Не изключва следващият рейд към дерогацията да е с цел да се смъкна цената на компанията
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР