Докато не се договори нещо на хартия, скрепено с подписи,

...
Докато не се договори нещо на хартия, скрепено с подписи,
Коментари Харесай

Елена Поптодорова очаква войната в Украйна да мине под сребристият знак на тъмния облак

Докато не се контракти нещо на хартия, скрепено с подписи, няма да можем да приказваме сигурно най-малко за помирение и прекъсване на този стадий на войната. Аз не считам, че това ще постави завършек на войната, само че най-малко да постави завършек на гибелта на цивилните жители и на военните. Това съобщи някогашният дипломат на България в Съединени американски щати Елена Поптодорова пред Българска национална телевизия.

Това, което е значимо е, че съгласно известия съветската страна е подготвена да се откаже от демилитаризация и денацификация. Ако Русия желае да напредне, ще ги смъкна от масата, а договарянето ще е за Луганск и Донецк, за които украинският президент Володимир Зеленски към този момент оповестил, че е подготвен да договаря. Щом се стига до договаряне на конкретика, това значи, че страните имат желание да вървят напред, изясни Поптодорова.
 Руската и украинската делегации са към този момент в Истанбул
Руската и украинската делегации са към този момент в Истанбул

Минималната задача на Киев е да " реши филантропичните проблеми "

Доверието в похватите на Кремъл не съществува. за незабавно провокират остра реакция от страна на всички , уточни тя.

Според нея груповите решения на Европейски Съюз и НАТО имали максимален резултат за войната в Украйна. Вече пристигна време да се употребява националното водачество. Това е сребристият знак под тъмния облак - националните шансове, които имаме, да покажем съпричастие и водачество във взимането на решения, посочи Елена Поптодорова.
 FT: Русия е на път да се помири с участието на Украйна в Европейски Съюз и гаранции за сигурност като член 5
FT: Русия е на път да се помири с участието на Украйна в Европейски Съюз и гаранции за сигурност като член 5

Без " демилитаризация " и " денацификация "

Тя добави, че на НАТО от Югоизточна Европа е тухла в доста комплициран строеж , само че ще той бъде обвързван с това да се изградят връзките в транспортно, цифрово и психическо отношение.

Според нея би трябвало да се пренебрегват Елеонора Митрофанова. Персона нон грата е прекомерно последна мярка по отношение на Митрофанова и би отвело нещата доста по-напред. Това би било последната капка, която ни би трябвало, сподели още Поптодорова.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР