Докато не осъзнаем, че наближаваме 40. Време е да приложим

...
Докато не осъзнаем, че наближаваме 40. Време е да приложим
Коментари Харесай

Нещата, които жената трябва да знае преди 40

Докато не осъзнаем, че наближаваме 40. Време е да използван всичко научено за живот от 20-те си и 30-те си години. Време е да стартираме да се усещаме все по-комфортно със себе си. Ако вие наближавате 40 или скоро сте ги навършили, вижте какво още би трябвало да знаете за новото десетилетие.
Вие определяте вашия живот с изборите, които вършиме. Правете най-хубавото за вас и не се поддавайте на хорското мнение, което постоянно е сериозно.
Оставете драмата за сапунените опери. Наближавайки 40 ще осъзнаете, че драмата единствено пречи да разрешавате комплицирани проблеми и е непотребен спомагателен стрес.
Намирайте време за приятелите ви.
Няма такова нещо като съвършенство и е време да възприемете вашето тяло. Грижете се добре за него, спортувайте, хранете се здравословно, само че не се опитвайте да достигнете нереалистични стандарти.
Покажете какъв брой струвате. Имате хрумвания, проекти, желаете да надградите себе си, да намерите по-добра работа, да поискате покачване от шефа си – действайте. Дори да получите отвод, продължавайте самоуверено напред.
Най-големият ви актив е вярата в себе си, във опциите ви и в това да бъдете решени да накарате нещата да работят.
По-лесно ще започнете да се справяте със страховете ви, тъй като доста неща от живота стартират да получават нов смисъл.
Вашият обществен кръг става по-малък и това е напълно обикновено, тъй като ставате по-селективни.
Ще се изумите какъв брой по-лесно ви е да се отървете от токсичните взаимоотношения с сътрудници, другари, родственици, сътрудник.
Навършването на 40 години е време за размисъл , с цел да прецените кои сте в този миг от живота си – какви са вашите полезности, другарства, работа, мислите в съзнанието ви.
Ще се интересувате все по-малко от това по какъв начин другите ви възприемат.
Четиридесетте са върхово време за преоценка на нашите полезности и цели по отношение на любовта, фамилията, работата, персоналното ви време.
Щастието придобива нов смисъл и той се крие в това в живота ви да е умерено.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР