Докато лидерът на Атака Волен Сидеров шета между София и

...
Докато лидерът на Атака Волен Сидеров шета между София и
Коментари Харесай

Жената на Сидеров с нова страст – тромпетът


Докато водачът на " Атака " Волен Сидеров шета сред София и Крим в името на проруската идея, брачната половинка му Деница е разкрила нова пристрастеност – тромпетът. За това оповестява самата тя в партийния вестник " Атака ". Изборът на този инструмент, чийто обичаи и именити музиканти се свързват с Америка, рисково приближава фамилията до идеологическия зложелател.

На въпрос дали свири на музикален инструмент, Деница Сидерова споделя пред партийното издание, че като дребна свирела на пиано, само че без да познава нотите: " Просто бях наизустила някои песнички ".

" Сега вземам уроци по тромпет – това е новата ми пристрастеност. Избрах този инструмент, тъй като е доста необикновен. Принципно е мъжки и за мен ще е голямо предизвикателство да се науча "., споделя Деница Сидерова. Тя показва и знания, разказвайки историята на музикалния инструмент: " Първите открити тромпети са в Китай и Южна Америка преди 3500 години. Тогава са били в малко по-различна форма и са били направени от тънка сплав ".

По-нататък брачната половинка на Сидеров отбелязва, че " хората, които са можели да свирят на тромпет, не са били инцидентни ": " Те са особено подбирани, мъжете да вземем за пример били с военна подготовка. Т.е. трябвало е да са високопоставени в обществото и да имат висок морал ".
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР