Докато Кейт Мидълтън и принц Уилям се радват на цели

...
Докато Кейт Мидълтън и принц Уилям се радват на цели
Коментари Харесай

Меган Маркъл е замислила пъклен план срещу кралското семейство

Докато Кейт Мидълтън и принц Уилям се радват на цели три чеда, то на Меган Маркъл и принц Хари те първа им следва да станат родители за първи път. И радостната вест не е по никакъв начин надалеч – напълно скоро, напролет Меган ще подари своя обичан с първородна рожба. Разбира се, в този ред на мисли, залаганията за това какъв ще бъде полът на бебето и по какъв начин ще се споделя, са в разгара си. Определено това е един дълго чакан миг и трепетите към него по никакъв начин не са малко. Много от хората, които интензивно наблюдават бременността на Меган, настояват, че коремчето й е много наедряло и е доста евентуално бебето да се появи по-рано в сравнение с в действителност го чакат. Коментираше се още, че тя съзнателно си облича прекомерно прилепнали облекла, с цел да може да изпъква коремът й, а постоянният й фасон е да го придържа леко с ръка. Това може да бъде видяно на огромна част от фотосите, в случай че не и на всички.

Както добре знаем, Меган не е в доста положителни връзки с кръвните си родственици, само че в този момент излиза наяве, че татко й и полусестра й се чака да посетят бебето незабавно след раждането му. Поради тази причина, огромна част от хората настояват, че новороденото ще бъде причина за сливане и сдобряване.
Явно тя е решила да се сдобри с тях, макар че татко й реши да си направи пиар на неин тил, а полусестра й надалеч не остана по-назад и се опита да си извлече дивиденти от това, че Меган има връзки с принц Хари.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР