Докато голяма част от света е отново блокирана заради пандемията

...
Докато голяма част от света е отново блокирана заради пандемията
Коментари Харесай

Ще спре ли коронавирусът Дядо Коледа


Докато огромна част от света е още веднъж блокирана поради пандемията от COVID-19 , хиляди въпроси изникват в главите на всички ни. Както се споделя, всеки с проблемите си.
 Лапландия, Дядо Коледа, има ли туристи и ще анулира ли и Коледа коронавирусът
Коледа се анулира

Какво се случва във Финландия

А тези на децата в Италия, която още веднъж е под цялостна обсада, се оказват свързвани с Дядо Коледа. Въпреки необикновената конюнктура, коледните празници са все по-близо, а те са най-чаканото и обичано време от годината за дребните, а и освен.

Затова страховете им дали Коледа няма да се провали и дали Дядо Коледа няма да ги остави без дарове са си изцяло основателни. Успокоението пък пристигна не от кого да е, а от самия италиански министър председател Джузепе Конте.
 Снимка 483521

Той е получи писмо от терзания петгодишен Томасо с въпроса дали тази година Babbo Natale (както назовават Дядо Коледа в Италия) отново ще обиколи къщите на децата, които са били послушни през годината.

А отговорът си Конте разгласява в обществените мрежи, с цел да успокои и другите хлапета с сходни терзания. По думите на премиера, Дядо Коледа има особено позволение, което му разрешава да пътува по света без проблеми и да разнесе всички дарове от чувала си.

Освен това, положителният дъртак носи наложителната защитна маска и съблюдава нужната отдалеченост, до момента в който прави отговорностите си, с цел да защищити както себе си, по този начин и всички, с които се среща, предава AFP.
 Снимка 505151

Конте се пошегува, че тази година вместо бисквитки и топло мляко, децата могат да оставят под елхата по едно шишенце с дезинфектант за Дядо Коледа . Освен това, той към този момент е споделил на положителния дъртак, че всички са били положителни деца, по тази причина няма потребност да му пишат писма.

По думите на премиера, доста хлапета са поискали за Коледа коронавирусът да изчезне, само че той ги приканва да не не помнят да си желаят и другите, изцяло детски дарове.

Qualche giorno fa ho ricevuto questa lettera da parte di Tommaso, un bimbo di 5 anni di Cesano Maderno, il quale mi ha rivolto una richiesta molto particolare. Ecco la mia risposta
— Giuseppe Conte (@GiuseppeConteIT)
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР