Докато децата на свещеното чудовище на френското кино водят братоубийственавойна

...
Докато децата на свещеното чудовище на френското кино водят братоубийственавойна
Коментари Харесай

Адвокатът на Ален Делон: Животът му е в опасност

Докато децата на свещеното страшилище на френското кино водят братоубийствена война и се раздират взаимно в обществените мрежи, посредством медиите и посредством тъжби, юристът на Ален Делон изиска от прокуратурата да обезпечи правна отбрана на артиста, оповестяват телевизионният канал Бе Еф Ем  и Франс енфо. 

По думите на юрист Кристоф Айела, който е угрижен за здравословното положение на именития артист, само че най-много за прекратеното му лекуване, искът е подаден в полза на самия Делон , чийто живот е " в заплаха ".

В писмото, изпратено до прокурора на Монтаржи Жан-Седрик Го, Айела, който споделя, че е юрист на Ален Делон - изказване, оспорвано от някои членове на фамилията, моли да бъде позволено на основния доктор на артиста , швейцарски експерт, който го лекува от тежкото му заболяване, д а го посети във френската му резиденция , където той  пребивава понастоящем. Адвокатът желае това посещаване да се реализира по неотложност, с цел да се изготви медицински отчет , да се реши какви дейности следва да се подхващат във връзка с положението на артиста и да бъде получено неговото единодушие. 

Според Кристоф Айела синовете на звездата -  Антони и Ален-Фабиен Делон, се опълчват на визитата , като по думите му рискуват да причинят преждевременната гибел на татко си.

" Антони Делон е решил да лекува заболяването на татко си с плодови и зеленчукови сокове, предписани от натуропат ", се показва в желае. От своя страна Анушка Делон, също представлявана от Айела, се опълчва на прекъсването на стандартните грижи и лекуване на татко си.

Искът идва след изострянето на спора сред децата на 88-годишния артист на фона на разногласията за наследството . Най-малкият му наследник Ален-Фабиен подаде тъжба против сестра си Анушка Делон, обвинявайки я, че " злоупотребява със слабостта " на татко му и го подвежда.
    
Състоянието на Ален Делон е оценено на над 200 милиона евро . Актьорът е притежател на имение на река Лоара и на огромна сбирка от картини .

Делон разгласи края на кариерата си в киното през 2017 година Актьорът, който получи инсулт през лятото на 2019 година, се е снимал в над 90 кино лентата. Сред най-известните му функции са в " Роко и неговите братя ", " Гепард ", " Техеран 43 ".
    
През май 2019 година Ален Делон беше почетен с почетна " Златна палма " на кинофестивала в Кан  за забележителната си кариера в киното. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР