Докато дебютира в Шампионската лига с екипа на Севиля, испанският

...
Докато дебютира в Шампионската лига с екипа на Севиля, испанският
Коментари Харесай

Обраха къщата на Серхио Рамос, децата му били вътре!

Докато дебютира в Шампионската лига с екипа на Севиля, испанският бранител Серхио Рамос беше обран. 20 дни след формалното си показване още веднъж с фланелката на родния си клуб той получи неприятни вести от вкъщи си в Болулос де ла Митасион.

По време на дебюта му в груповата фаза на Шампионската лига против Ланс имало и още по-лоша вест - на мястото на случая са участвали и децата му.

Според източници на полицията нападението е осъществено, когато нито 37-годишният бранител, нито партньорката му Пилар Рубио, която е била в командировка, са били у дома. По този метод са участвали единствено четирите деца на двойката и съответните им настойници.

Крадците работили без принуждение, не наранили никого и взели първокласни часовници, бижута, маркови облекла и пари в брой, без да прецизират сумата на нито един от тях.

Въпреки неотдавнашната нерешителност, истината е, че Серхио Рамос не за първи път става жертва на грабеж в дома си, защото през 2012 година крадци се пробваха да оберат дома му в мадридския квартал " Конде Оргас ", само че не съумяха да вземат нищо, тъй като там бяха и футболистът, и брат му Рене.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР