Докато анализатори и политолози се чудят как ще се състави

...
Докато анализатори и политолози се чудят как ще се състави
Коментари Харесай

Копейкин стана Ванга: Чакайте кабинет на ПП и ГЕРБ, вече са се разбрали!

Докато анализатори и политолози се чудят по какъв начин ще се сформира нов кабинет, Костя Копейкин към този момент знае. Правителството е подредено сред ГЕРБ и Политическа партия. Това разяснява за " Твоят ден " водачът на " Възраждане ", който в последно време с изключение на всичките си други гении е развил и ясновидски качества.

" Хора, които получават възнаграждение от американското посолство настояват, че защищавам съветски ползи. Имаше изказвания, които не бяха подкрепени с доказателства, а щеше да бъде доста забавно, в случай че имаше такива. Най-вероятно ДАНС не престават да ни подслушват. Службите са основани, с цел да управляват политическия живот. Свързват ни с Русия, тъй като пазиме националния интерес и сме съществена опасност за американските ползи ", акцентира Костадинов.

Според него войната в Украйна ще се разгаря, тъй като това е желанието на Съединени американски щати.

" Те желаят да изтощят и даже унищожат Русия, а дружно с тях Европа. Участието на България в широкомащабния спор не трябва да се слага под въпрос, в случай че ние не управляваме. Всяка друга партия ще извърши заповедите от американското посолство. Зависими сме от външнополитическия фактор Съединени американски щати. Трябва да имаш политическа самостоятелност, отбранителна, икономическа, финансова и хранителен суверенитет. Ние имаме единствено финансова ", съобщи той.
ТЕМА преди 19 часа 2245 преди 19 часа 1047 преди 20 часа 651
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР