Доживотен затвор грози двамата американци, изтезавали 13-те си деца в

...
Доживотен затвор грози двамата американци, изтезавали 13-те си деца в
Коментари Харесай

Американските родители-изверги ги очаква присъда от...

Доживотен затвор грози двамата американци, изтезавали 13-те си деца в продължение на години, разгласи прокуратурата в Съединени американски щати.

Ако бъдат приети за отговорни по всички повдигнати им обвинявания в мъчение, малтретиране и нелегално отнемане от независимост, всеки от двамата ще получи сред 94 години и пожизнен затвор.

57-годишният Дейвид Търпин и 49-годишната му брачна половинка Луиз бяха задържани в неделя в град Перис, покрай Лос Анджелис, откакто една от дъщерите им съумя да избяга от къщата и повика полиция.

Припомняме, че къщата на ужасите бе разкрита в Калифорния на 16 януари т.г.

13 братя и сестри, измежду които и напълно дребни деца, са били държани завързани от личните си родители в калифорнийското градче Перис. Сигналът в полицията е подаден от тяхната сестра на 17 години, която съумяла да избяга и да се обади на 911 от открит в къщата мобилен телефон.

Момичето, което било хилаво и приличало на 10-годишно, разказало, че нейните 12 братя и сестри са държани вързани вкъщи от техните родители, като някои от тях са приковани с вериги и катинари към стените. Когато полицията отишла в дома на Дейвид Търпин и брачната половинка му Луиз – на 57 и 49 година, двамата не съумели да обяснят за какво децата им са вързани и държани на мрачно в неописуема воня.

Първоначално полицията считала, че всички 12 открити недохранени жертви са малолетни, само че се оказало, че седем от тях са на възраст сред 18 и 29 години, само че са хилави и недобре развити. Останалите са малолетни, измежду тях имало и двегодишно дете.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР