Доброволци и полиция отново са накрак в Перник. След като

...
Доброволци и полиция отново са накрак в Перник. След като
Коментари Харесай

Дежавю след Сашко. Доброволци и полиция търсят Емил

Доброволци и полиция още веднъж са накрак в Перник. След като повече от седмица търсеха изчезналия Сашко, сега оперативно-издирвателните дейности са за намирането на 25-годишния Емил Боев, който изчезна в Перник на празника " Сурва ", оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи.

В търсенето му вземат участие екипи на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи, Регионална дирекция " Пожарна сигурност и отбрана на популацията ", водолази и членове на Клуба по делтапланеризъм в миньорския град.
-->
Следите на 25-годишния столичанин се губят от 29 януари. От пернишката полиция осведомят, че сега се реализира претършуване на огромен периметър в външна страна на централната градска част на Перник, както и тук-там, на които може вероятно да се намира Емил.

Коритото на река Струма също е обходено от водолази по цялото му продължение от Перник до пречиствателната станция на град Батановци. Уведомени са и прилежащи регионални дирекции на Министерство на вътрешните работи, които също ревизират дали 25-годишният мъж не е на тяхна територия.

Емил Боев е разгласен за общодържавно търсене. Той е висок към 180 см, с кестенява коса. В момента е с брада и мустаци. Бил е облечен с камуфлажно яке и мрачен панталон. Столичанинът е пристигнал в Перник още в петък поради Международния фестивал на маскарадните игри " Сурва ".

" Тръгнал е нанякъде, евентуално да си прочисти главата. След този миг нямаме нови данни. Имаше няколко сигнала, само че всички те са безрезултатни. Вчера обхождахме планината. Не е по никакъв начин всекидневно да е без телефон, а го е оставил в колата. Автомобилът беше с разрушен прозорец, това се е случило, още когато е бил в компания от четирима души, която след това се разделя на по двама. Последното момче, което го е видяло, е останало в колата, спало е там, чакало го е да се върне, само че това такаи не се е случило ", описа братът на изчезналия Мартин Боев.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР