Добро утро!Тук е най-важното:Украйна пробива на югПрогнозата е газът да

...
Добро утро!Тук е най-важното:Украйна пробива на югПрогнозата е газът да
Коментари Харесай

Три минути: Украйна пробива Русия на юг. Какво прави България с Нощни вълци

Добро утро!

Тук е най-важното:
Украйна пробива на югПрогнозата е газът да поевтинееПомните ли „ Нощни вълци “?
през първата линия на защитата на съветската войска край Херсон. Киев обстрелва съветски позиции и в близкия регион на Новая Каховка. Пентагонът счита, че това е изследване на фронтовата линия, което приготвя огромно контранастъпление на Украйна. Конкретната информация към този момент е нищожна. Следим тематиката.
Парите в българския бюджет
Не е правилно, че в бюджета има пари, счита служебната министърка на финансите Росица Велкова. Тя твърди, че в случай че има изключителни разноски, единственият метод те да се покрият ще бъдат икономиите в обособените институции. Велкова сподели, че растежът на Брутният вътрешен продукт за годината ще бъде от 2,9%, а следващата година той ще спадне до 2,2%.

Станете част от общността на Свободна Европа.
Радев и газът
България ще има приоритет при установяване на по-големия потенциал на бъдещия в Александруполис, Гърция. Този ангажимент беше стихотворец от фирмите Gastrade и Copelousos Group, които стоят зад плана. Те споделиха това на среща в София, на която от българска страна участваха президентът, министър председателят и министърът на енергетиката. Румен Радев за повторно е хазаин на сходна среща сред бизнес и страна – ставаше дума за среща на управляващите с Авакс и Ай Си Би Джи, които стоят зад интерконектора с Гърция.

По-късно в понеделник стана ясно, че държавното управление – за снабдяване на газа, който не е стигнал до България по към този момент съществуващия контракт.
Газът ще поевтинее, не противоположното
Никаква покруса с газа не следва на Европа, а цените на това гориво ще падат, написа в „ Капитал “, съосновател на многомилиардния бизнес на Blackrock Emerging Markets. Той изяснява паразния принцип, който диктува сходна прогноза.

с 18% на борсата в Нидерландия поради облаги и цялостни складове, написа „ Дневник “.

Харесвате ли този бюлетин? Изпратете на другари, с цел да се абонират и те.
Криптовалутата. Глобализацията
Русия и Иран са под наказания, само че като че ли са намерили метод да ги заобиколят –, които бяха забранили. Проблемът им е обаче в това, че даже незаконни организации към този момент не желаят да търгуват с тях.

Либералната глобализация сега претърпява интервал на корекции. Никой не знае по какъв начин ще завърши той, само че знаем по какъв начин започват
Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР