Добро утро!Тук е най-важното:Борис Джонсън остава премиерБитката с корупцията произвежда

...
Добро утро!Тук е най-важното:Борис Джонсън остава премиерБитката с корупцията произвежда
Коментари Харесай

Три минути: Борис Джонсън остава премиер. Лавров беше посъветван да ходи пеша, бе!

Добро утро!

Тук е най-важното:
Борис Джонсън остава премиерБитката с корупцията създава войниШегите със спрения аероплан на Лавров
Британският министър председател Борис Джонсън оцеля след избор на съмнение в Народното събрание. Той беше подсилен от 59% от гласувалите. В последваща година водачеството му измежду консерваторите не може да бъде оспорвано.
Бюджетът
Министерството на финансите разгласява плана си за. В него е изчислен резултатът от главните антикризисни ограничения. Представители на бизнеса обаче настояват, че вътре.

Ако бюлетинът “3 минути ” ви харесва, изпратете на другари, с цел да се абонират и те.
Монополът на границата

Изпратете ни забавна история по тази или друга тематика на
Фронтът
Тази седмица е основна за и на украинските елементи, които отбраняват града, споделя съветникът на президентската администрация. Макар и да си върнаха контрола над половината град, украинските войски са пред риск от това да бъдат обкръжени от съветската войска в по-широк диаметър.

Обстрелите на Киев, които бяха прекъснати още в края на март, се възобновиха и разкриха „ система “, споделя военният специалист. Той твърди, че след всеки неуспех на южния или източния фронт съветската войска изстрелва ракети по Киев.

Сергей Лавров и спреният му аероплан
Социалните мрежи са цялостни с смешки за съветския външен министър Сергей Лавров. В неделя той не съумя да замине за среща в Белград, тъй като да прелита над въздушното им пространство – България, Северна Македония и Черна гора. го поучават да „ върви пешком, бе “, да вземе автобуса, да работи с катапулт или да се пусне по газопрововода „ Турски поток “.

Самият Лавров дефинира като скандална възбраната, наложена му от трите балкански страни, а шефът на Роскомос с нуклеарна ракета „ Сармат “ „ страхливите българи, отмъстителните румънци и черногорци “.

Посещението на Лавров в Белград е трябвало, излиза наяве от думите на сръбския президент Александър Вучич.
Дезинформацията в Русия и Китай
Русия глобява, арестува и уволнява учителите и преподавателите, които описват за войната в Украйна. За някои от тези случаи.

Независимата телевизия и ще приказва на съветски език, откакто беше блокирана в Русия. В понеделник Латвия издаде лиценз за активността й.



И три пре
Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР