Добро утро!Най-важното от деня и нощта:Украинските войници пробиха до границата

...
Добро утро!Най-важното от деня и нощта:Украинските войници пробиха до границата
Коментари Харесай

Три минути: Украинската армия бързо стигна до руската граница. Убийците в България бавно стигат до съд

Добро утро!

Най-важното от деня и нощта:
Украинските бойци пробиха до границата с РусияРъководители в Министерство на вътрешните работи са прикривали Георги СемерджиевКарлос Алкарас
В понеделник в няколко града в съветската югозападна. Новината пристигна часове, откакто представители на съветските управляващи признаха, че украинското контранастъпление в Североизточна Украйна към този момент е.

Действията на украинската войска от последните дни повдигнаха въпроса дали съветските войски ще могат да се прегрупират и на собствен ред да преминат в контраофанзива. Как стоят нещата съгласно специалистите –.
Войната и Русия
Благодарение на контраофанзивата си Украйна освободи в Харковска, Донецка и в границите на едно денонощие. В неделя Киев заяви за върнати към 3000 кв. км, които са били окупирани от руснаците. Володимир Зеленски сподели, че задачата пред страната му сега е да си върне всички територии и че към този момент няма да договаря с Владимир Путин.

Президентът на Франция да изтегли съветските войски от територията на АЕЦ „ Запорожие “. Централата е окупирана от месеци, а настояването на Париж идва на фона на опасения за евентуална нуклеарна злополука поради детонациите в региона.

Върховният комисариат на Организация на обединените нации по правата на индивида осъди „ заплашването, ограничаващите ограничения и глобите “, на които са в Украйна. Според Организация на обединените нации с дейностите си съветските управляващи подкопават съществени свободи.

Станете част от общността на Свободна Европа.
Кампанията и обвиняванията
От „ Продължаваме промяната “ са. Това написа съпредседателят на партията Кирил Петков. Думите му пристигнаха часове откакто стана ясно, че в сряда Европейският парламент ще разиска ареста на водача на ГЕРБ през март.

Самият Борисов съпостави дейностите на. Според него двамата са създали по този начин, че инфлацията на питателните артикули в Украйна е по-ниска, в сравнение с в България. Данните от проучвания демонстрират, че това не е правилно.

Един от претендентите за народни представители на в късните часове на 9 септември. По думите му това се е случило, откакто той и негови съпартийци са „ охранявали “ паметника на Съветската войска, където е имало „ група ултра националисти “.
Корупцията и убийците
Георги Семерджиев, който аргументи гибелта на две дами, откакто катастрофира в София на 5 юли, е бил. Според вътрешния министър Иван Демерджиев отчетът след злополуката, от който излиза наяве, че към 40 чиновници на Министерство на вътрешните работи са осигурявали отбрана на Семерджиев, съдържа „ стряскащи данни “.

Вътрешният министър влезе в несъгласие с шефа на Изпълнителната организация по горите Стоян Тошев за това. Според Демерджиев отчет по случая е посочил, че нелегално изсичане е имало, само че съгласно Тошев отчетът е посочил, че не е имало такава. В началотo на месеца проливни дъждове предизвикаха наводнения в няколко села в региона, а противозаконното изсичане на дървета беше посочено като причина.

Делото против Орлин Владимиров, който преди година умъртви брачната половинка си Евгения, към момента не е в съда. В продължение на месец през 2021 година Владимиров лъжеше, че брачната половинка му е изчезнала. Накрая тялото ѝ беше намерено в куфар край Перник, а той и татко му Пламен бяха упрекнати. за какво се бави стартът на делото и какво се случва с следствието.

Изпратете ни история по тази или друга тематика на
Няколко рекомендации
Войници от целия Съветски съюз оставят своя отпечатък върху стените на строго секретно оборудване, издигнато от нацистите. Те в горите край Цосен на към 35 км южно от Берлин.

На пръв взор въпрос за общото сред Михаил Горбачов и Елизабет II наподобява неудобен. Една нишка обаче ги свързва - и Михаил Сергеевич, и Елизабет имаха значим принос в разграждането на империите, които наследиха. за сходствата.

Радо Мирчев е съсобственик на две нощни заведения в София. Преди 3 години той взема решение да се захване със съживяването на една от най-старите хижи на Витоша - „ Септември “., с цел да разберете какво го накара да отиде в планината и какви са най-големите компликации, които среща хижарят.
Човек на деня
Спортът и думите за него са цялостни с клишета, само че в неделя феновете на финала в откритото състезание на Съединени американски щати по тенис видяха нещо неповторимо до този миг. Там след 3 часа и 23 минути завоюва шампионата след победа над норвежеца Каспър Рууд. Това го трансформира в най-младия номер 1 в международната класация по тенис в историята, както и в най-младия първенец в един от шампионатите от „ Големия шлем “ от 2005 година насам. Той е Човек на деня на Свободна Европа.

се за този бюлетин, с цел да получавате всяка заран в пощата си " 3 минути " – обзор на най-важните вести.

Искрено Ваш,

Николай Лавчиев
Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР