Добро утро!Най-важното от деня и нощта:Една година война в УкрайнаРазбитият

...
Добро утро!Най-важното от деня и нощта:Една година война в УкрайнаРазбитият
Коментари Харесай

Три минути: Чук по паметника на агресора. След година война много символи си идват на мястото

Добро утро!

Най-важното от деня и нощта:
Една година война в УкрайнаРазбитият монумент на Съветската армияМожеш ли да заплашваш с револвер, в случай че работиш за Гешев?
Преди тъкмо година Русия атакува Украйна.

Някои от главните епизоди от войната бяха: Убийствата в, блокадата на, унищожаването на, изтезанията в.

Путин стартира войната, с цел да освободи украинците от фиктивен нацизъм. В края на тази година той призна, че се бори за завладяване на територии.

„ Ние не се пречупихме, преодоляхме многочислени провокации и ще побеждаваме. Ще потърсим сметка на всички тези, които донесоха това зло, тази война на наша земя “, във връзка годишнината.
Войната
Действията на Русия за следващ път и генералния ѝ секретар Антониу Гутериш.

„ Леопард “ за Киев и приготвя следващ пакет от помощи за украинската опозиция.

Всички съветски банки и финансови институции за интервал от 50 години. Това плануват нови наказания, направени от Съвета за национална сигурност на Зеленски.

Засега страните в Европейски Съюз не са единомислещи по отношение на приемането на. Срещу такова решение обществено са се обявали България и Унгария.

Днес Ирина, Владислав и Иля Тесленко са в сигурност в София, само че преди тъкмо 1 година фамилията им е в центъра на съветската инвазия в Украйна. Вижте.

Войната донесе гибел и заплаха и за доста животни. Доброволци към този момент цяла година избавят и се грижат за оживели домашни любимци. Понякога обаче ориста на някои животни, попаднали в ръцете на съветски бойци, се оказва по-сложна. Такава е и.

Какво мислите за тези вести? Коментирайте на страницата ни във или пишете на.
Русия
на първите пускови установки с новите нуклеарни ракети „ Сармат “ и доставки на хиперзвукови ракети „ Кинжал “ и „ Циркон “, както и на атомни подводници.

, че Украйна възнамерява да нахлуе в отделилия се молдовски район на Приднестровието. Кишинев отхвърли информацията, че Украйна е възнамерявала да инсценира нахлуване под байрак на съветски сили от Приднестровието, с цел да има предлог да нападне.

, които ще вземат присъединяване в срещата на Организацията за сигурност и съдействие в Европа. Това провокира остри реакции от представители на Европейски Съюз и Съединени американски щати.
България
беше изпочупен. Няколко от лицевите плочи, на които проличава надписът „ На Съветската войска освободителка от признателния български народ “, са счупени и откъртени. По случая е арестуван 61-годишен мъж, който е счупил монумента с чук.

Бюджетен недостиг в размер на 6% от брутния вътрешен артикул (БВП на 1 януари 2025 година Оценката за готовността на страната за приемане на еврото ще се извърши напролет на 2024 година, сподели еврокомисарят по икономическите въпроси Валдис Домбровскис.

Игра на карти предизвика съседски спор и завършва с подаване на сигнал за опасност с револвер. Три месеца по-късно хората, които са се оплакали, още не са потърсени от прокуратурата. Те си изясняват това с поста на съседката, обект на сигнала. Тя е някогашната председателка на Съвет за електронни медии.

Последвайте Свободна Европа и.
Няколко рекомендации
За 52 седмици война на Русия против Украйна отношението към нея се промени – от недоумение до търсене (и намиране) на метод жертвата на експанзията да се отбрани. Реализмът в разбирането за войната занапред ще си пробива път,.

Хиляди рускини в напреднала бременност идват в Аржентина, раждат децата си и си потеглят. Според Буенос Айрес това е проведена " мафия ". Според родилките - " независимост " за детето. Но за какво тъкмо Аржентина?.

Космическият телескоп „ Джеймс Уеб “ засече гал
Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР