Добро утро!Най-важното от деня и нощта:Борисов иска да управлява с

...
Добро утро!Най-важното от деня и нощта:Борисов иска да управлява с
Коментари Харесай

Три минути: Еднорогът е на площада. Украйна и Молдова се приближиха до ЕС. Северна Македония не го направи

Добро утро!

Най-важното от деня и нощта:
Борисов желае да ръководи с ПетковУкрайна и Молдова се приближиха до ЕСУспешни бизнеси поддържаха смяната
Кирил Петков загуби властта едвам в сряда, а в четвъртък тези, които го смъкнаха, към този момент му заговориха за обединяване. Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов се предложи като сътрудник в „ евроатлантическа коалиция “ и даже се извини на Петков, че го е нарекъл измамник. Премиерът в оставка отговори, че би преговарял с депутати от ГЕРБ.

Въпреки че са подготвени да ръководят, депутатите от ГЕРБ, дружно с сътрудниците си от Движение за права и свободи, „ ИТН “ (ИТН) и „ Възраждане “,, тъй като отново не пристигнаха на работа.

Лидерът на една от тези партии - Слави Трифонов, за имущество и ползи, написа Медиапул.

Депутатката на „ Възраждане “. Основната причина е, че към този момент не има вяра на водача Костадин Костадинов.

След като държавното управление падна, всичко наподобява допустимо – и за неприятно, и за положително. Това споделят специалисти. Техният максимален боязън е, че, в това число при длъжностен кабинет на Румен Радев.
Разширяването на Европейски Съюз
Лидерите на страните от Европейски Съюз за страни претенденти за участие в блока. Грузия към този момент получи единствено самопризнание за европейската си вероятност.

Северна Македония е със статут на кандидатка за участие от 2005 година, само че още не стартира договарянията за присъединение. Премиерът ѝ за разрешаването на разногласието сред София и Скопие и повдигане на българското несъгласие. Предложението може, както се случи с кабинета на Петков в България.

София направи значима стъпка към разрешаването на разногласието. Парламентарната комисия по външна политика взе решение, че държавното управление може да утвърди „ френското предложение “, само че единствено при смяна на. Инициативата пристигна от съпредседателя на „ Демократична България “ Христо Иванов.

От Брюксел „ страхливец “ поради позицията му за „ френското предложение “.
Здравн
Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР