Добро утро!Най-важното е тук:Сакскобургготски и руската църкваГермания и готвеният превратПеле

...
Добро утро!Най-важното е тук:Сакскобургготски и руската църкваГермания и готвеният превратПеле
Коментари Харесай

Три минути: Русия срещна разбиране в резиденция Врана. Помните ли Пеле?

Добро утро!

Най-важното е тук:
Сакскобургготски и съветската църкваГермания и готвеният превратПеле и футболът
Бившият министър председател одобри съветската посланичка Елеонора Митрофанова и митрополит Антоний, който има статут на външен министър на Московската патриаршия. Руската православна черква поддържа войната в Украйна, оправдава убийствата и предизвиква съветските набези. Митрополит Антоний беше посрещнат с митинг на дребна група жители пред съветската черква в София.
Германия
Германия арестува 25 души по обвиняване, че приготвят държавен прелом. Става дума за хора с крайнодесни убеждения и някогашни военни, възнамерявали да щурмуват постройката на Народното събрание. Сред арестуваните има съветска гражданка. Москва отхвърли да има нещо общо.

Харесвате ли този бюлетин? Изпратете на другари, с цел да се абонират и те.
Шенген
за приемането на България и Румъния в Шенген – през есента на 2023 година Разширяването на шенгенското пространство ще бъде обсъждано през днешния ден от вътрешните министри от Европейски Съюз.

Хора от бизнеса и политици оферират против Нидерландия, която е срещу българското участие.

Намерението на Европейски Съюз да държи България отвън Шенген е обидно, само че белким не знаем каква е повода? Нидерландия споделя, че ще направи нова оценка за българската гото
Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР