Добро утро!Най-важното е тук:Румен Радев критикува предложенията за конституционни промениПравителството

...
Добро утро!Най-важното е тук:Румен Радев критикува предложенията за конституционни промениПравителството
Коментари Харесай

Три минути: Конституционните реформи дразнят Радев. ПП-ДБ и ГЕРБ се разбраха за бюджета. Сбогом на Шиниъд О'Конър

Добро утро!

Най-важното е тук:
Румен Радев подлага на критика предложенията за конституционни промениПравителството показа управническата си програмаМик Джагър на 80
Президентът за промени в конституцията на и ги назова „ необразовани “ и „ политически порочни “. Предложенията на обединението обаче не са дефинитивни, тъй като тя ще внесе.

Сред заложените промени е във връзка с служебните държавни управления и службите за сигурност.
Бюджетът и управническата стратегия
Всички разногласия по препоръчаните промени в Закона за бюджета са решени и той ще бъде признат. За това подсигуряваха водачите на ПП-ДБ и ГЕРБ.

Действията им се постановиха, откакто във вторник вечер парламентарната комисия по бюджет и финанси прекрои доста оферти от кабинета бюджет. Това предизвика финансовия министър.

След постигането на единодушие за бюджета до декември 2024 година В нея бяха заложени пет целта, измежду които са влизането в шенгенското пространство и еврозоната.

С гласовете на ГЕРБ, ПП-ДБ и Движение за права и свободи депутатите избраха за подуправители на Българска народна банка. Това се случи седмица, откакто получи втори мандат отпред на банката.

Парламентарната група на във връзка изявление на съветския народен представител Пьотр Толстой . Преди дни по съветската държавна телевизия, че Русия ще нанесе военни удари по България и Румъния " откакто завърши с Украйна ".
Джендърът и лъжите за Южна Бесарабия
над 208 хиляди подписа за осъществяване на референдум против „ джендър идеологията “ в учебните заведения. Корнелия Нинова разгласи това за победа, само че изрази подозрение, че референдумът ще се организира.

Посолството на Украйна в София, в което той приканва Южна Бесарабия да стане част от България. От началото на войната на Русия в Украйна той постоянно употребява бесарабските българи като част от пропагандата си.

На няколко пъти представители на общността излизаха с позиции, че не желаят сходна автономност, както и че Костадинов би трябвало да понесе отговорност, че „ употребява украинските етнически българи като инструмент за прикриване на своите мръсни политически ползи “.
Войната в Украйна и военната помощ
. Над 300 образователни заведения са отчасти разрушени, а повече от 1300 са развалени.

Американското министерство на защитата разгласи. Пакетът включва ракети за противовъздушна защита, бронирани коли и дребни безпилотни самолети.
Омразата и смазването на правата
Три случая на ненавист и расизъм от последните дни са свързани с евреи, роми и украински бежанци. Държавата, медиите и обществото постоянно стоят настрана от тези истории. Как може да игнорираш това, което те взривява от вътрешната страна? За това артистът Самуел Финци, правозащитничката Адела Качаунова от Българския хелзинкски комитет (БХК) и активистката Аделина Банакиева.

Те не могат да вървят на учебно заведение, в университет или на фитнес. Вече и в салон за хубост. Това е действителността за дамите в Афганистан, които от две години живеят под властта на талибаните. Те обаче.
Няколко рекомендации
Телевизионното предаване, което се излъчваше всеки следобяд по ТВ 1,. В екипа участваха публицистите Милен Цветков, Миролюба Бенатова, Генка Шикерова, Лили Маринкова, Емилия Милчева, Светла Петрова и други. Продуцент е Люба Ризова.

на 56-годишна възраст. рез 1990 година песента ѝ Nothing Compares 2 U е оповестена за сингъл номер едно в света от Billboard Music Awards и ѝ носи интернационална популярност. О`Конър става известна и с откровените си възгледи за проведената вяра, феминизма и войната.

с недвижими общински парцели в София, за които е склонен да върне къпалнята „ Мария Луиза “. Имотът в Борисовата градина се държи от смесено сдружение от компания на Гайтански и общинското сдружение „ Софийски парцели “. С поисканите от Гайтански парцели са на стойност минимум 100 млн. лв..

„ Метаморфози ” е книга, която е в основата на цялата европейска цивилизация. Тя е върхът в творчеството на. Пламен Асенов споделя за него в рубриката
Човек на деня
Той е гангстерът от Бирмингам Томи Шелби и злодеят Плашилото от „ Батман “. А към този момент и теоретичният физик Опенхаймер, който води плана за първата атомна бомба. в киното и малкия екран, а през днешния ден влиза в ролята на Човек на деня на Свободна Европа.
И едно за десерт
Легендарният фронтмен на „ Ролинг Стоунс “ Мик Джагър навърши 80. Първият формален концерт на групата е през далечната 1962 година, след това тя бързо става конкуренция на „ Бийтълс “. А множеството шлагери и бурният живот на членовете на „ Ролинг стоунс “ ги трансформират в английско национално благосъстояние..

, с цел да получавате всяка заран в пощата си " 3 минути " - обзор на най-важните вести.

Искрено Ваш,

Николай Лавчиев
Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР