Добро утро. Най-важното днес:Байдън увеличава помощта за Украйна и ИзраелСъдия

...
Добро утро. Най-важното днес:Байдън увеличава помощта за Украйна и ИзраелСъдия
Коментари Харесай

Три минути: Не знаем дали “Лукойл” се продава, но виждаме кой как реагира

Добро утро. Най-важното през днешния ден:
Байдън усилва помощта за Украйна и ИзраелСъдия гони журналистМихаил Минков “лови ” звезди
Премиерът, че има интерес към продажбата на рафинерията в Бургас, която е благосъстоятелност на съветската “Лукойл ”. “Аз самият съм виждал, че има интерес ”, сподели Денков. Ден по-рано компанията сподели, че не е получавала оферти и не води договаряния. Финансовият министър първи загатна за вероятно евакуиране на “Лукойл ” от България.

Темата “Лукойл ” даде мотив на водача на ГЕРБ Бойко Борисов, който поддържа държавното управление, да продължи с офанзивите против него. " Откъде знае, че се продава? Участвал ли е в такива диалози? В метрото ли го чу? Или в трамвая? ", попита Борисов, представен от.

Ден по-рано президентът Румен Радев също реагира отрицателно на изявленията за продажба на “Лукойл ”, а по-късно в Закона за енергетиката, които плануват либерализация и на пазара за битови консуматори.
Подкрепа за Украйна и Израел
Президентът на в специфична тирада от Белия дом, че ще изиска десетки милиарди долари помощ за Украйна и Израел. " " Хамас " и Путин съставляват разнообразни закани, само че споделят нещо общо: и двамата желаят да унищожат прилежаща на тях народна власт ", сподели Байдън.

Британският министър председател. Той даде обещание на израелския си сътрудник Бенямин Нетаняху, че Англия ще бъде до Израел. " Ние ще бъдем солидарни с вас, ще бъдем с вашия народ. И също по този начин желаеме да успехите ", сподели Сунак.
Нещо не работи в системата
Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР