Добро утро! Докато европейските страни, САЩ и НАТО се чудят

...
Добро утро! Докато европейските страни, САЩ и НАТО се чудят
Коментари Харесай

ЕС ще бъде погребан като баба Елизабет - бавно и с много сълзи, но погребението му няма да се излъчва, а ще ни лъжат, че той още е жив

Добро утро!
Докато европейските страни, Съединени американски щати и НАТО се чудят коя да даде повече оръжие на Украйна, вследствие на което народите им са сложени под всевъзможни ограничавания, то в Самарканд се състоя една среща, която не бе споделена от нашите медии. Среща на върха на Шанхайската организация за съдействие (ШОС).

Разбирам ги. Няма по какъв начин да споделят нещо от тази среща, тъй като въпреки всичко ще се наложи да кажат какво се е случило на нея.

Иначе за гибелта на прабаба Елизабет ни заливат всекидневно с вести - кой ще участва, какъв брой часа е киснал на открито с цел да види за последно бабата, кой ще е новия крал, историята на бабетката, кой ще гледа кучетата ѝ, и, и, и какво ли не. Не, че гибелта ѝ ще обърне международния ред. Но пък за сметка на това, за срещата в Самарканд, която ще обърне света, ни тон, ни картина.

За кончината на баба Елизабет, нашите медии изпратиха репортери, които биват включвани онлайн по няколко пъти в деня, а за срещата в Самарканд, даже не излъчиха вести от обмена сред медиите, а камо ли да изпратят репортери.

По време на срещата ни заливаха с вести, по какъв начин Сурсула се смъква на мъпета Зеленски. Как влюбено си го гушка и прегръща. Как му дава обещание, че поради него ще потопи Европейски Съюз, само че ще му изпраща оръжие, наемници и пари. Пари от европейските данъкоплатци, наемници от жителите на Европа и оръжие създадено в Европейски Съюз.

На срещата в Самарканд участваха същинските водачи на света. Лидерите на страните, които имат огромен % от благосъстоянията на планетата, без които Европейски Съюз не може да съществува.

Сегашната обстановка ми припомня случая с Чернобил, когато тогавашния режим се чудеше по какъв начин да заяви новината на своите жители, че нещата са много съществени. Сега е същото. Европейски Съюз се чуди, по какъв начин да ни заяви, че нещата не вървят на положително и отсрочва с всеки изминат ден новината, че този режим - режима на Европейски Съюз и Съединени американски щати са като масло в тиган - отново е масло, само че не и каквото е било. Лошото е там, че Европейски Съюз не осъзнава, че маслото прегаря и освен типът му не е същия, само че и усетът му се трансформира.

Всеки който ми предложи да си взема еднопосочен билет за Русия, ще извърша желанието му, когато той си вземе еднопосочен билет за някоя от страните на Европейски Съюз или Съединени американски щати.

Жал ми е за Европейски Съюз. Мечтите и упованията на толкоз доста хора отидоха на кино. Той ще бъде заровен като баба Елизабет - постепенно и с доста сълзи, с дребната разлика, че погребението на Европейски Съюз няма да се излъчва по медиите всекидневно, а единствено ще ни лъжат, че той още е жив. Но ще пристигна ден в който, както и с Чернобил, ще ни го кажат, само че към този момент ще е късно.

Препоръчвам на всеки да потърси информация за тази среща.

Поздрави: Мажд Алгафари

Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР