Добрич. Продължава онлайн-играта с цитати Познай автора или произведението!“ на

...
Добрич. Продължава онлайн-играта с цитати Познай автора или произведението!“ на
Коментари Харесай

Продължава онлайн играта „Познай автора или произведението!“ на Регионална библиотека „Дора Габе“ в Добрич

Добрич. Продължава онлайн-играта с цитати „ Познай създателя или творбата! “ на Регионална библиотека „ Дора Габе “ в Добрич, като ползата на читателите пораства с всеки минал ден, съобщи сътрудник на Радио „ Фокус ” – Варна . Всеки фен на четивата може да взе участие всекидневно като споделя в коментар своя отговор. Играта е налична на Facebook профила на библиотеката:. Наградният фонд включва ваучери за книги.

До 29 ноември екипът на библиотеката ще разгласява цитати от разнообразни творби на български и задгранични създатели. Отговорите се вписват в коментар под препоръчаните цитати. На 30 ноември посредством чоп трима участници ще бъдат изтеглени като печеливши.

„ Всеки от нас има желани създатели и творби, текстове, които са го въодушевили, трансформирали и оставили следа в паметта му. За да бъде четенето и прелестно, и съпреживяно, стартирахме занимателна онлайн-игра с цитати. Надяваме се онлайн-играта да ви забавлява и да предизвика интереса ви към книги, за които все не стига време. Един участник може да завоюва единствено една премия. Онлайн-играта е без ограничавания на възрастта “, показват от екипа на библиотеката.

Не се позволява присъединяване от подправени профили. Участници на възраст под 13 години, които нямат лични профили във Facebook, могат да вземат участие от наставнически профил, като под споделеното мнение запишат своите имена. В онлайн-играта не се позволяват мнения, съдържащи нецензурни или обидни думи и изрази, с еротична и/или порнографска устременост, със наличие, което изпраща послания, които насаждат ненавист против група или човек, което популяризира, разпространява или подбужда към дискриминация на расова, етническа, полова, религиозна, политическа, възрастова, национална основа, полова еднаквост и физически и/или душевен увреждания, принуждение, непоносимост, политическа пропаганда, както и отрицателни мнения ориентирани против Организатора.
Пълните условия и регламентът за присъединяване са оповестени на Facebook страницата на библиотеката.

Жулиета НИКОЛОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР