Добре сме и двамата, аз съм много зает и работя,

...
Добре сме и двамата, аз съм много зает и работя,
Коментари Харесай

Сашко се върна в училище


„ Добре сме и двамата, аз съм доста ангажиран и работя, а Сашко още веднъж върви на учебно заведение и се оправя добре “, сподели бащата на момчето

Сашко  - момчето, което изчезна и след 10 дни беше открито в планината - се завърна в класната стая и дава положителни резултати. „ Добре сме и двамата, аз съм доста ангажиран и работя, а Сашко още веднъж върви на учебно заведение и се оправя добре “, показа пред „ България през днешния ден “ Александър, бащата на Сашко.

Последните няколко седмици са съсредоточени във възобновяване на детето. След като още веднъж може да стъпи на краката си обикновено, Сашко с неспокойствие побягва към класната си стая.

„ Много сме разчувствани да го забележим. Радваме се, че се завърна жив и здрав! Първите ни усещания от него са, че е друг. Много по-комуникативен е. Говори по-интензивно и повтаря, ние го поздравяваме и той незабавно ни дава отговор със същото “, споделя Вера Даскалова, шеф на 8-о ОУ „ Кракра Пернишки “ в миньорския град.

„ Много съм ангажиран сега и нямам опция да приказвам доста, тъй като българинът се сеща, че би трябвало да направи нещо в последния миг. Въпреки това бъдете спокойни, добре сме! “, приключи бащата на Сашко.

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР