„Добре ми е сама, дори обичам да съм сама. Обичам

...
„Добре ми е сама, дори обичам да съм сама. Обичам
Коментари Харесай

Мария Игнатова: Добре ми е сама

Добре ми е сама, даже обичам да съм сама. Обичам най-вече самотните нощи, когато никой не ти звъни по телефона, няма да се разсейваш”, призна Мария Игнатова пред Дарик радио. Блондинката изрично няма да чества Свети Валентин и по никакъв начин не се вълнува от празника, тъй като се е посветила на работата. Сама измислила заглавието на шоуто си, което ще направи своята премиера след дни в софийски столичен клуб. „ Ще си приказваме истини и ще споделя някои неща от моя живот.

Приликата с действителни лица и събития няма да е случайна”, призна някогашната стопанка на ефира. Тя към този момент не прави проекти за шоуто си и ще реши дали ще продължи да го играе след премиерата. В „ Без грам Истасрам” тя ще излезе на сцената с Алекс Раева, Ненчо Балабанов и Рафи Богосян. Игнатова доста държи на наличието на шоуто, тъй като към този момент й е писнало от готварски излъчвания и е подготвила по-сериозни провокации за феновете си. "Спрях да сготвям вкъщи поради многото готварски излъчвания. не може единствено да се плейтва и да се прави капама ", избухна тя.

Водещата на господарите страда за предаването и твърди, че то е извънредно належащо в днешно време. „ Дори преди минута ми писа мъж, който подаде сигнал за неточна фирма”, описа Игнатова.

фотография:инстаграм мария игнатова
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР