Добре известно е, че връзката на жената с нейния баща

...
Добре известно е, че връзката на жената с нейния баща
Коментари Харесай

Уверени или отхвърлени: Как връзката с майка ви влияе на любовния ви живот

Добре знае се, че връзката на дамата с нейния татко въздейства на модела на държание във връзките ѝ, както и на вида сътрудник, който ще избере.

Според психолозите също толкоз значима е връзката, която имате с майка си. Като цяло връзките с родителите образуват вашия жанр на обвързаност, за който към този момент сме ви разказвали.

Припомнете си тук > > >  

Психологът Ребека Берген, представена от, споделя: „ Това какъв брой прочувствено налични са били нашите родители , е повлияло на вида обвързаност, която сме формирали. Теорията за привързаността допуска, че сътворяваме вътрешен работещ модел на нашите родители, който по-късно се трансформира в персонално чувство за нашата еднаквост. Този жанр на обвързаност въздейства също върху метода, по който одобряваме себе си и какви сме във взаимоотношенията . “

Всеки от  съдържа съществени убеждения за това дали съгласно вас другите са надеждни, както и образува вашето самочувствие. Хората, които са имали по-добри връзки с родителите, се усещат сигурни във връзката си, до момента в който тези с неприятни връзки с родителите или които са претърпели контузия, са по-склонни да демонстрират неустановеност.

В галерията разкриваме по какъв начин тъкмо връзката с майка ви въздейства на любовния ви живот :
 Как връзката с майка ви въздейства на любовния ви живот  Как връзката с майка ви въздейства на любовния ви живот  Как връзката с майка ви въздейства на любовния ви живот  Как връзката с майка ви въздейства на любовния ви живот
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР