Добре дошли в новия Плейлист на Edna с новото от

...
Добре дошли в новия Плейлист на Edna с новото от
Коментари Харесай

Михаела Филева в меланхолична приказка, Мила Роберт срещу женските клишета, а Уил Смит с нов цвят на кожата

Добре пристигнали в новия Плейлист на Edna с новото от музиката, киното и шоубизнеса от миналата седмица, на което си коства да натиснете Play ►.

МУЗИКА

Като на сън



„ Нова страница “ е заглавната ария от втория албум на Михаела Филева , чийто клип (с режисьор Бойко Щонов) е по едно и също време гальовен и недопечен. Чувствените облици, които ни вършат като че ли фенове на нечий сън, се понасят върху крилете на мелодията и над болката в текста. Обаче е истина – Михаела още веднъж съумява да донесе естетическо наслаждение във всяко отношение , с което може да служи само за музикален образец.

Жената през днешния ден



След „ Квартална механа “ Мила Роберт продължава с „ Нещо жестоко “ , отдадено на дамите, които могат да се оправят сами. Визуалното обръщение тук може и да е по-силно от качествата на парчето – с тим актриси, отпред на които е майка ѝ Ваня Щерева, във видеото Мила се опълчва на клишето за покорната като слугиня жена. Защото по-грубо от еманципацията е само отношението към дамите в една страна, която отхвърля да одобри извън ограничения за отбраната им.

Ода за косата



Казват, че косата е короната на женската хубост, и би трябвало да се гордеем с нея такава, каквато е, желае да ни каже Кели Роуланд . Бившата третинка от Destiny’s Child се съюзява с Dove и, с цел да вдъхне самочувствие с песента си “Crown” и акцията #MyHairMyCrown (#МоятаКосаМоятаКорона). Дори тази част от тялото да не ти носи особена убеденост, парчето е задоволително надъхващо, с цел да го добавиш в утринния си плейлист.

КИНО

Детективи до трето коляно



„ Шафт “ е петият филм от поредицата за семейството детективи, която води началото си още от 1971 година В най-новата част се появява Джон Шафт – младши ( Джеси Тий Ъшър ), който след убийството на собствен непосредствен другар се свързва с отчуждения си татко ( Самюел Ел Джаксън ), с цел да откри виновника. Очаква се екшън комедията да излезе през лятото – в случай че не по кината, то в Netflix, който към този момент е заречен международното ѝ разпространяване.

„ Арабските нощи под арабски луни “



След първия тийзър на „ Аладин “ през октомври, в този момент „ Дисни “ ни дава още един взор към игралния филм по анимационната класика. Онези, които възнегодуваха против първите промоционални фотоси, на които Уил Смит си остана негър, могат да бъдат удовлетворени, че артистът в ролята на Духа от бутилката към този момент е наследник. Останалата част от историята, която идва на екран през май, наподобява толкоз обилна, колкото може да се чака.

Ненавременна гибел



Преди да е излязъл новият филм на Тарантино „ Имало едно време в Холивуд “, който визира и трагичната орис на актрисата Шарън Тейт , излиза различен филм, напълно отдаден на престъпния случай. В ролята на Тейт тук е не Марго Роби, а Хилари Дъф , която наблюдава облика на бременната брачна половинка на Роман Полански през паниките за сигурността ѝ до самата гибел. Трейлърът носи съспенса и ужаса от претърпяното, а дали лентата ще се популяризира и у нас, още е тайнственост, за разлика от убийството в Ел Ей.

ОЩЕ

И „ Грами “ за най-хубав тоалет отива при…



Най-тържествената нощ за света на музиката идва е облечена с равни дози добър усет, ексцентризъм и кич . Самото шоу от време на време остава засенчено от позите върху аления килим и роклите, които се борят за място в златните фешън летописи на премиите „ Грами “ . От тази година там сигурно ще попадне тоалета на Карди Би с марката Mugler – от време на време не е толкоз значимо да изглеждаш добре, едвам останеш запомнен.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР