Добра подготовка, доза късмет и шесто чувство - това е

...
Добра подготовка, доза късмет и шесто чувство - това е
Коментари Харесай

Героят Пиргов: Добра подготовка, шесто чувство и доза късмет

Добра подготовка, доза шанс и шесто възприятие - това е формулата за триумф на вратаря на " Локомотив " Пловдив Илко Пиргов. Той беше в основата на класирането на отбора за третия квалификационен кръг на Лигата на конференциите. След тъждество след постоянното време в двата мача се стигна до дузпи, а Пиргов избави 3 от наказателните удари.

" Застанах на вратата с концепцията да спася колкото мога. Не съм знаел авансово какъв брой ще съумея. Важно е аз да съм убеден. Няма по какъв начин да знам какво е чувството в съперниците, тъй че в тази ситуация бях убеден, бях квалифициран за дузпите и се веселя, че се оправих. Целият тим се показа добре. Тежък мач за нас в Чехия, само че се веселя, че излязохме спечелили. Всички сме дружно - когато губим, когато печелим. Ние сме един тим. Шест индивида си потеглиха от предходната година, сменихме съвсем цялата отбрана. Ще ни би трябвало още малко време и да изглеждаме добре на терена ", съобщи вратарят след мача и разкри по какъв начин е съумял да се показа на толкоз високо равнище:

" Добра подготовка, шесто възприятие и доза шанс. Понякога усещаш къде ще я бие и става избавяне "

В идващия квалификационен кръг на най-новия шампионат на УЕФА, " Локо " ще играе против мощния отбор на " Копенхаген ".



Пиргов благодари на почитателите, които не участваха по трибуните за мача, само че се бяха организирали, с цел да поддържат любимците си.

" Искам да им благодаря за поддръжката. Въпреки че беше неразрешено да бъдат на стадиона, съумяха да дойдат, да се съберат немалка част. До края на шампионата и докъдето стигнем в Лигата на конференциите, ще даваме всичко от нас ", сподели той.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР