Добра организация, но слабо откъм политическо съдържание европредседателство - това

...
Добра организация, но слабо откъм политическо съдържание европредседателство - това
Коментари Харесай

Нинова обвини, че изолирали президентството от европредседателството

Добра организация, само че едва откъм политическо наличие европредседателство - това видя водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова в остра тирада след премиера Бойко Борисов, който регистрира работата на държавното управление, отпред на Съвета на Европейски Съюз.

Европа е по-разделена от всеки път, акцентира Корнелия Нинова. Европейският съюз се разделил по доста тематики, а Българското европредседателство не можа да лидира този развой, по мнението й.

Българският парламент остана настрана от този развой, в България изолирахте президентската институция, разкритикува водачът на социалистите и продължи: " Вие не успяхте да приобщите правосъдна власт, неправителствен бранш. "

Това не е единодушие, вие не успяхте да мобилизирате национална сила, счита тя. България не предотвратила удара върху европейската стопанска система с наложените мита от Съединени американски щати. Не се пазел и българският народен интерес. Как защитихте българския народен интерес, попита тя Борисов във връзка на следващия митинг на земеделските производители. Нинова уточни и че по време на председателството е имало 72 митинга и ги изброи. Председателството стартира с шесторно ликвидиране и приключи с убийството на пандизчия, мина Нинова и към тематики от вътрешната политика.

Не се е случила проверката на Дъблинския правилник. Защо не успяхте да постигнете прогрес, попита аленият лидер. Нямало по какъв начин да ни одобряват в Шенген. Къде са ограниченията за превъзмогване на неравенствата, продължи с въпросите Корнелия Нинова. Председателството беше извънредно значимо, добави тя и уточни, че не вижда и съответни задължения за интеграцията на Западните Балкани.

Председателството не можа да активизира силата на българското общество, страната излъчваше неустойчивост, уточни Корнелия Нинова. Според нея сме пропуснали опциите на управлението на Европейския съюз.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР