Добавя две нови нива, инвестира в портала и технологичните решенияSELECT

...
Добавя две нови нива, инвестира в портала и технологичните решенияSELECT
Коментари Харесай

Fujitsu обнови партньорска си програма

Добавя две нови равнища, влага в портала и софтуерните решения

SELECT Partner програмата на Fujitsu за 2018 година ще поддържа сътрудниците при трансформирането им от търговци към снабдители на ръководени услуги

Технологичният колос Fujitsu обнови партньорската си стратегия SELECT Partner Program, която е създадена по този начин, че да насърчи сътрудниците на компанията в процеса на цифрова промяна на техните клиенти.

SELECT Partner Program 2018 е структурирана към три съществени стълба – схематичност, нововъведения и засилена ангажираност, образувани след директната противоположна връзка от настоящите сътрудници, оповестиха от Fujitsu.

Новостите, застъпени в програмата, са: достъп до разширено портфолио от софтуерни решения, специфични начинания за паневропейски търговци посредством партньорското равнище SELECT Infinity , както и смяна в изискването за постигане до равнище SELECT Circle за профилираните в избрани сфери сътрудници и снабдители на услуги.

В програмата са вложени един милион евро за подобряването на употребяваните партньорски принадлежности, в това число партньорския портал и ново мобилно приложение, прецизираха от Fujitsu.

Промените в партньорската стратегия на Fujitsu се вкарват предвид на предстоящото влияние, което дигитализацията ще окаже върху партньорската мрежа и пренасочването на потребителско търсене от директни софтуерни покупки към модели за възнаграждение на услуги (as-a-service) или за фактическото потребление на услуга (pay-as-you-go).

SELECT Partner програмата на Fujitsu за 2018 година ще поддържа сътрудниците при трансформирането им от търговци към снабдители на ръководени услуги и доверени съветници в процеса на цифровата промяна на клиентите.

Нови равнища на партньорство са SELECT Infinity – предопределено за характерните потребности на паневропейските търговци, и SELECT Circle – основано за профилираните в избрани сфери сътрудници и снабдители на услуги.
още по тематиката
Партньорите, поканени да се причислят към SELECT Infinity, получават достъп до най-обширната селекция от артикули и услуги в допълнение към опцията да осъществят интернационалните планове.

SELECT Circle партньорството е фокусирано върху консултанти и снабдители на услуги, специалисти в модерни софтуерни решения като изкуствен интелект (AI), интернет на нещата (IoT), цифрови инфраструктури и бъдещото работно място.

И двете нови общности ще получат персонализирани стратегии за образование въз основа на техните самостоятелни условия и бизнес проекти.

Освен това Fujitsu влага един милион евро в възстановяване на своя партньорския портал, базирайки се на резултатите от скорошно изследване върху желанията за връзка на над 1200 сътрудници на компанията от района на EMEIA. В допълнение към уебинарите и бюлетините, Fujitsu влага в по-добри принадлежности за работа в партньорския портал и създаването на мобилно приложение за усъвършенстване на процесите. Партньорите получават достъп и до онлайн чат функционалност за адресиране на търговски или механически въпроси.

Fujitsu уголемява и опциите за увеличение на приходите на своята мрежа от търговци, включвайки нови детайли в портфолиото си. В основата му не престават да стоят решения за „ Future Workplace “, в лицето на работни станции и ултрамобилни премиум устройства, цифрови инфраструктури, включително Hybrid IT, отбрана на данните и интегрирани системи. Последното изобретение е така наречен „ Fujitsu’s extensive security portfolio “. По-късно тази година се чака и прибавянето на решения в региона на изкуствения разсъдък интернет на нещата.

Разширяването на портфолиото се прави в отговор на увеличаващото се търсене на цялостни решения за сметка на обособени физически устройства. Fujitsu предлага и обширни образования за всяка софтуерна област в помощ на прекосяването на своите сътрудници към модела на взаимно (заедно с техните клиенти) основаване. Обученията включват предпродажбени и механически указания, както и по какъв начин да се продават подготвени решения.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР