До този момент се опитваше да не бие на очи,

...
До този момент се опитваше да не бие на очи,
Коментари Харесай

На Лечков му писна да се прави на чобанин, яхна супер скъпо БМВ

До този миг се опитваше да не бие на очи, само че наподобява го е хванала късна критическа, разясняват негови познати

Бившият кмет на Сливен и сегашен член на Изпълкома на БФС Йордан Лечков, който се трансформира в една от най-противоречивите фигури в страната, бръмчи с нов баварец за 200 бона. Той се кълне, че работи за БФС за „ изгода роду “, само че е реалност, че поддържа доста висок стандарт, а и не е известно бизнесът му да върви толкоз добре.

На последното съвещание на Изпълнителния комитет Лечков се бояви с чисто ново бяло БМВ М4, което излезе на пазара напролет на 2021 година, а цената му е 200 хил.лева, написа вестник Уикенд.

Как е съумял да си го купи – остава мистерия, тъй като хората в Сливен знаят, че хотелът му към този момент наподобява безстопанствен и не се радва на непрекъсната клиентела. Стигнало се до такава степен, че той е освободил огромна част от служащите си и сега множеството действия се вършели от членове на семейство.

Самият Лечков да вземем за пример бил градинар, а брачната половинка му Светлана провела прането на чаршафите и почистването на стаите.

Новата кола е изненадваща за хората, които познават Лечков, тъй като през годините той се опитваше да не се набива на очи. Заради това да вземем за пример постоянно се мъкнеше във футболните делегации като чобанин – по спортен екип и калпак. Негови познати считат, че го е хванала късна критическа и в този момент се пробва да покаже какъв брой съумял и състоятелен е.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР