До представянето на тазгодишните смартфони на Apple остават по-малко от

...
До представянето на тазгодишните смартфони на Apple остават по-малко от
Коментари Харесай

Apple, iPhone 11, iPhone 11 Pro и всичко, което знаем за новите флагмани

До представянето на тазгодишните смарт телефони на Apple остават по-малко от две седмици, а през миналите няколко дни в мрежата се появиха цялостен куп любопитни клюки към новите флагмани.

От Bloomberg разкриха, че Apple готви нови " Pro " разновидности на iPhone, които ще са в класа на миналогодишните XS и XS Max.

Отделно от тях, Apple ще пусне и различен модел, правоприемник на iPhone XR, който най-вероятно ще се споделя просто iPhone 11.

Както XR, iPhone 11 също ще е с LCD екран с размер от 6.1 инча, до момента в който по-скъпите Pro модели ще са с AMOLED екрани със надлежно 5.8 и 6.5 инча.
И трите модела ще разполагат с немного естетичния троен камерен панел на гърба си, само че Pro разновидностите ще имат и спомагателен широкоъгълен датчик със 120 градуса на снимане.

По отношение на спецификациите на устройствата към момента знаем прекомерно малко, само че положителната вест е, че Apple възнамерява да заложи на най-голямата батерия, която в миналото сме виждали в iPhone.

Става дума за най-малко 4000mAh, които ще зареждат огромния iPhone 11 Pro, само че не е ясно с какъв потенциал ще разполагат останалите модели.

Другата забавна вест около батерията е, че Apple най-сетне ще ни отърве от 5-ватовите адаптори за зареждане и ще включи 18-ватово зарядно в комплекта на всички нови модели.

Представянето на телефоните се чака да се състои на 10 септември, само че сме уверени, че до тогава ще научим съвсем всичко за iPhone 11 и iPhone 11 Pro.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР