“До последно ще търсим подкрепа от Демократична България” и от

...
“До последно ще търсим подкрепа от Демократична България” и от
Коментари Харесай

ИТН ще търси подкрепа до последно от “Демократична България” и “Изправи се БГ“

“До последно ще търсим поддръжка от " Демократична България” и от хората на Мая Манолова ", сподели “Филип Станев “ от “Има подобен народ “ пред Нова тв в сряда. Той добави, че Има Такъв Народ няма да върне празна директория на президента Румен Радев в петък. На този декор Станев разяснява, че препоръчаният кабинет не е спешен и няма да претърпи още редакции.

“Така или другояче беше нужна известна смяна на препоръчаните министри, тъй като знаете, че предходният претендент за министър председател (Николай Василев) няма да бъде подобен, а той си беше избрал част от бъдещия екип ", сподели Станев.

Според него “изчергърването “ на “модела ГЕРБ” може да се случи, в случай че се правят “конкретни практични действия в изпълнителната и законодателната власт “.

В отговор на въпрос дали „ Има подобен народ” ще получи поддръжка за Момчил Иванов, препоръчан за правосъден министър, и за Петър Илиев - претендент за вътрешен министър, Станев съобщи, че “въпросът би трябвало да бъде заложен към нашите бъдещи сътрудници “.

Преди да бъде препоръчан за правосъден министър Момчил Иванов разгласява в профила си във Facebook афектиран коментар, ориентиран явно против “Демократична България “.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР